Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Fordelene med å kjøpe en bil

Bil eierskap er en viktig del av livet for de fleste amerikanere. Anthony Mirhaydari av MSN Money sier at den gjennomsnittlige amerikanske husholdning har 2,2 biler. Hvis du ikke er en del av den statistikken, kan det være lurt å vurdere de mange fordelene med å kjøpe en bil. De varierer hele veien fra komfort og sikkerhet til å gjøre et godt inntrykk på andre. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bil, vil du automatisk få alle disse fordelene. Transport

Transport er den største fordelen med å kjøpe en bil. Hvis du ikke eier egen bil, er du avhengig av gåing, sykling, ber andre om å gi deg en tur eller ta drosjer eller offentlig transport. Når du har din egen bil, kan du gå hvor du vil, når du vil, uten å være avhengig av noen andre.
Sysselsetting

Kjøpe en bil kan hjelpe deg få eller beholde jobben. Hvis du ikke har en bil og er avhengig av andre for å kjøre deg til jobb, har du større sjanse for ankommer sent. Hvis det skjer for ofte, kan det telle mot deg dårlig nok til å påvirke medarbeidersamtaler eller selv få deg sparket. Med egen bil er du i kontroll for å få til å fungere.
Safety

Når du kjøper en bil, får du en stor fordel innen sikkerhet. Folk som går eller sykkel er en større risiko for alt fra å bli regnet på å bli ranet å bli truffet av et kjøretøy. Når du er i en bil, trenger du ikke ha så mange bekymringer om været eller blir angrepet av andre. Det kan være vanskeligere å kjøre i regnet, men du er beskyttet inne i kjøretøyet. Noen kan prøve å carjack deg, og du kan komme i en ulykke, men oddsen er mye bedre enn å være ubeskyttet til fots eller på sykkel.
Prestige

Kjøpe en bil kan hjelpe deg å gjøre et bedre inntrykk på andre mennesker. Når du kan si at du er en bil eier, det gir en følelse av ansvar, stabilitet og økonomisk trygghet. Når du ikke har et kjøretøy, kan folk spekulerer i at du ikke har en god jobb eller at kredittvurdering er lav. Den type bil du kjøper kan også påvirke andres oppfatninger. Hvis du kjøper en sportsbil eller en luksusbil, kan du imponere andre. Du kan også lage en personlig melding ved å kjøpe visse typer biler. For eksempel, hvis du kjøper en hybrid, vil du gi inntrykk av at du er miljøbevisst.
Credit Rating
p Hvis du finansiere bilen når du kjøper den, det kan bidra til å øke din kredittverdighet, Ifølge Fair Isaac Corp, betalingen din historie på kredittkort og lån utgjør 35 prosent av poengsummen. Hvis du gjør din bil betalinger på tid, vil det ha en positiv effekt på poengsummen din. Hvilke typer kreditt du har står for 10 prosent av kreditten din poengsum. Långivere liker å se en god rekke kontoer. Hvis de fleste av de andre kontoene er kredittkort, kan ha et avdrag lån til bilen din øke kreditten score.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78547.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende