Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvor mye koster det å transportere en bil over hele landet?

Enten du nettopp har kjøpt en hard-to-find bil fra ut av staten eller du er i bevegelse over hele landet, noen ganger er det nødvendig å transportere en bil. Det er flere transportmuligheter tilgjengelig for å hjelpe deg å oppnå dette og flere hensyn å gjennomføre før du gjør. Vurdere alternativene
p Det er to måter å transportere en bil over hele landet hvis du ikke ønsker å drive det selv: Du kan leie noen til å kjøre den for deg, eller du kan leie en auto -rederiet. Ansette noen til å kjøre den for deg kan være billigere, spesielt hvis du leier en privat fest som er på vei i den retningen uansett, men du bør ta hensyn til slitasje på bilen og risikoen ved å ansette en fremmed. Auto frakt sparer kjørelengde på bilen din og gir litt mer fred i sinnet.
Cost

Den gjennomsnittlige kostnaden for å levere en bil over hele landet er mellom $ 700 og $ 900, men den faktiske kostnaden vil avhenge av avstanden mellom de to punktene. Jo lengre unna destinasjonen er, jo mer vil det koste. Hvis du leier en privat fest å kjøre bilen din, kan du gjøre noen avtale med dem om å betale for gass mens de dekker resten av utgiftene, eller angi en flat avgift. Det er helt opp til deg og personen du leier.
Få sitater

få sitater fra flere selskaper, men stopper ikke der. Sjekk også ut forbrukeren klage boards og Better Business Bureau for å finne ut om det er klager som venter for skadede kjøretøy, dårlig kundeservice eller heve kostnadene etter et estimat ble gitt.
Les kontrakten

Når rederiet har bilen, vil din eneste mulighet være hva som finnes i din skipsfartsavtale. Les kontrakten nøye, inkludert alle klausuler, før du signerer den. Det bør stave ut pickup dato, leveringsdato, totalkostnad og hva selskapet vil gjøre i tilfeller av forsinkelser og skader på kjøretøyet.
Forbered frakt

Fjern alle personlige effekter fra bilen din, og få alt lovet av din rederiet skriftlig. På tidspunktet for pickup, sørg for at du er enig med auto tilstandsrapport (rapporten som detaljer noen forhåndsdefinert skader på bilen som dings og riper) og at du har en kopi av auto-shipping forsikring og vet hvordan å lage en kreve når bilen ankommer skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78527.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende