Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kan du selge en bil du skylder på å kjøpe en annen?

En rekke måter eksisterer for å selge en bil du skylder penger på for å kjøpe en ny. Hvilken metode du velger avhenger av hvor mye penger du skylder versus den nåværende verdien av kjøretøyet og hvor mye legwork du ønsker å gjøre. Sjekk regelverket i staten du bor i, samt eventuelle forbud til salg som kan være i den opprinnelige avtalen om salg. Noen ganger lån selskaper har store tidlig payoff straffer. Gjennom alt dette før du gjør ditt valg. Bilforhandlere Trade

forhandleren hvor du kjøper den nye bilen kan vanligvis ta din nåværende bil i som en handel. Hvis lånet er nesten nedbetalt, kan du ha leftover penger til å sette mot din nye bil. Hvis bilen er verdt mindre enn det du skylder på den, kan lånet servicer noen ganger rulle forskjellen i det nye lånet. Om han vil gjøre dette avhenger i stor grad av hvor mye penger som er igjen på lånet etter at bilen er nedbetalt. Et lån selskapet ikke ønsker en stor overpriset lån på en bil --- hvis du standard på lånet, og deretter ta tilbake bilen, vil det miste en god del penger.
Selg Uavhengig

Du kan velge å selge en bil på egen hånd til å nedbetale lånet. Igjen, dette avhenger av hvor mye penger som er igjen på lånet kontra verdien av kjøretøyet. Du kan vanligvis få mer penger for bilen selges privat i stedet for handles i, men det krever litt mer legwork for deg. Det kan eller ikke kan være verdt tiden din for denne prosessen. Husk at den eksakte nye bilen du ønsker kanskje ikke være tilgjengelig umiddelbart etter at du selger bilen, og det kan være en periode når du har ingen bil mens du venter på den perfekte ett.
Leasing
p Hvis du er leasing et kjøretøy, sjansene er du vil skylder mer på bilen enn det er verdt. I en typisk lease, gjør deg lavere månedlige utbetalinger, men du ofre egenkapital-bygningen. Akkurat som med en vanlig bil lån, kan du selge en leid bil på egen hånd eller bytte den inn på en forhandler. På grunn av papirarbeid involvert med å avslutte en leieavtale, mange leide bileiere velger en handel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78603.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende