Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Den billigste SUV å lease

SUVer er ett populært valg for folk som prioriterer trekkraft, passasjer sitteplasser og lastekapasitet for sine biler. Kjøpe en SUV er ikke den eneste måten å dra nytte av disse funksjonene - du kan også leie dem. Hvis du er på et stramt budsjett, på jakt etter en bil med en tiltalende månedlig pris er prioritert, men også vurdere sin sikkerhet og effektivitet rangeringer. 2010 Kia Sportage

Ifølge US News & World Report Ranking & Anmeldelser for SUVer, er en Kia Sportage base utsalgspris $ 16 995 som i 2010. Ned betaling for leasing denne kompakte SUV er 30 til 60 prosent av den totale vinduet prisen, som er ca $ 5098 til $ 10197. Andre leasing alternativer for Sportage ta bort forskuddsbetaling og i stedet dele forskuddsbetaling er tilsvarende sum i hele incitament perioden. Månedlig leiebeløp vil variere avhengig av incentiv perioder valgt. Alternativene inkluderer en 24-måneders incitament, 36-måneders insentiv og 48 måneders incitament. Forvent å betale den lavest mulig månedlig betaling med 48 måneders leieavtale program.
Jeep Patriot

AOL Autos og US News Ranking og omtaler inkluderte Jeep Patriot på deres lister over høy karakter SUVer for 2010. Gjennomsnittlig utsalgspris er $ 21 105 i henhold til Automobile Mag. En 24-måneders insentiv leasing program med en 30 prosent ned betaling koster ca $ 645 per måned, avhengig av hvor mange prosent av moms på kjøretøyet. En 48-måneders insentiv avtale kommer ut til en månedlig utbetaling på ca $ 305.

Annen lease alternativet er en trade-in. Du kan være i stand til å handle i et kjøretøy for Patriot, eller bruke en produsent rabatt, hvis tilbudt, å søke mot betalinger i begynnelsen av leieavtalen. Leiekostnader er senket med en høy annenhåndsverdi fordi giveren trekker denne verdien fra MSRP. Man kan beregne bilens innbyttepris på med online handel i kalkulatorer som baserer beregningene på engros kostnader.
2010 Hyundai Tucson

Ifølge US News rangeringer og anmeldelser, gjør 2010 Hyundai Tucson highway drivstofføkonomi det til et attraktivt valg. Bilen har en høy ytelse rang og en 60 000-mile grunnleggende garanti. Denne kompakte SUV koster $ 19995. Rabatter og incentiver på denne modellen inkluderer 36-måneders og 48-måneders program med en finans rate på nesten 3 prosent for begge planene. Anslagsvis månedlig kostnad på $ 317 bør forventes for en 36-måneders incitament hvis det er med en 30 prosent ned betaling, mens en 48-måneders insentiv kan koste rundt $ 90 mindre. Sammenlignet med andre SUV lease tilbud, disse er konkurransedyktige pakker.
2010 Ford Escape

Insentiver over 24, 36 og 48 måneder er tilgjengelig for denne SUV. Jo lenger leieperioden, jo høyere sats finans blir, som kan variere fra 7 prosent til 9 prosent. En 48 måneders leieavtale insentiv med en 30 prosent ned betalingen medfører en anslått månedlig pris på $ 567, gitt sin utsalgspris på $ 21515. Den høye drivstoff-økonomi rangering basert på US News rangering og omtaler gjør det til et populært valg for utleiere og forhandlere alike.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78876.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende