Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan beregne merverdiavgift for en ny bil

Bilsalg skattesatser varierer fra stat til stat, og selv fylke til fylke. For å gjøre saken enda mer forvirrende, prisen du basere dine beregninger på kan variere avhengig av hvordan staten bestemmer bilens skattepliktig pris. Avhengig av hvilken avgiftsberegning brukes, kan den månedlige betalingen varierer. Hvis du er heldig nok til å leve i Oregon eller Alaska, er du på kroken fordi disse landene ikke betalt merverdiavgift på nye biler. Instruksjoner
en

Bestem prisen du vil bruke til å beregne bilens omsetningsavgift. Beregningene vil avhenge av landet der du bor, og kan være basert på den totale kjøpesummen, har kjøpesummen etter at du har trukket alle kjøretøy trade-ins eller prisen etter noen kontanter insentiver er trukket fra.
2

Itemize alle utgifter som er involvert i å kjøpe din nye bil. Dette inkluderer ikke bare prisen på bilen, men også evt. transfer omkostninger.
3

Legg opp de utgiftene som du ikke er ansvarlig for å betale skatt. Dette inkluderer vanligvis kostnadene ved garantier og eventuelle andre dokumentbehandling avgifter. Trekke det fra din skattbare beløpet
4

Legg opp de utgiftene som du må betale skatt -. Inkludert tittelen overføring, forsikring og Department of Motor Vehicles-tilknyttede kostnader knyttet til å få en ny lisens plate .
5

Finn ut hva statens skattesats er for en ny bil kjøp. Sjekk om du bor i en stat der biler anses tax-free kjøp.
6

Multipliser salget skattesatsen prosentandel av prisen på den nye bilen for å få den totale nybilsalget skatt regningen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78467.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende