Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Definer Dealer Faktura

Dealer faktura prising er mengden av penger som giveren har betalt for kjøretøyet. MSRP, eller produsentens veiledende pris, er den foreslåtte påslag verdi for dealer profitt og er notert på vinduet klistremerke. Fordeler

Du kan finne en forhandler faktura pris online gjennom kilder som Edmunds eller MSN Autos. Å vite giverens kostnad for kjøretøy for gir en shopper forhandle innflytelse. Forhandlere har blitt mer åpen og ærlig om kjøretøy fortjeneste og salgspriser på grunn av deres online tilgjengelighet. Dette bidrar også til giveren, fordi han vil beholde noen fortjeneste på grunn av forhandler holdback, eller beløpet reservert for giverens markedsføring og finans gjeld (det koster penger å holde en bil på tomten).
Misforståelse
p Hvis det er dagens insentiver eller rabatter som tilbyr penger ut av et kjøretøy MSRP, ikke beløpet ikke ta bort fra forhandler fortjeneste. Incentiver er levert av produsenten, ikke giveren. Giveren er refundert rabatt beløpene som ble tatt ut av bilen pris, så bilen er faktisk selger for MSRP hvis du ikke trene en bedre avtale. Ha dette i bakhodet hvis du er i forhandlinger.
Warning

Fordi kundene kan finne ut faktura prising, vil forhandlere forhandle tilsvarende. Imidlertid vil forhandlere øke sin fortjeneste i andre områder for å gjøre opp for tapt fortjeneste. Forhandlere kan markere opp din økonomi rate, og selger en rekke ettermarkedet elementer med høy mark-ups. Hvis du forhandle fra fakturaen prising, sørg for å holde forhandle på andre elementer som tilbys til deg, som for eksempel utvidet garanti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78831.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende