Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få en bil lån med dårlig kreditt

En bil er en stor kjøper, og hvis du ikke har råd til å betale for bilen på forhånd må du ta opp et lån for å dekke hele eller deler av kostnaden. Hvis du har dårlig kreditt, vil få en bil lån kan være en utfordring. Banker og andre långivere vil være tilbakeholdne med å gjøre lånet eller vil kreve en stor ned betaling og høy rente. Selv om vilkårene ikke kan være spesielt gunstig, kan du få en bil lån med dårlig kreditt hvis du er vedvarende og kunnskapsrik. Instruksjoner
en

Få en kopi av kreditt-rapporten fra minst ett av de tre store kreditt-byråer. Under loven har du rett til en gratis kopi av kreditt-rapporten hvert år fra Equifax, Experian og TransUnion.
2

Gjennom kreditt rapporten nøye for feilsendte varer, og tvist noen som du finner. Selv om du kanskje har dårlig kreditt, kan det ikke være så ille som du tror. Hvis du finner feil, kan du lovlig bestride dem, og de vil bli fjernet hvis de ikke kan bekreftes. Dette kan øke din kredittverdighet nok til å gjøre en forskjell når du søker om billån.
3

Spar opp så mye penger som mulig for forskuddsbetaling. Jo mer penger du kan sette ned, jo mindre du er nødt til å finansiere. Når du har dårlig kreditt, vil en bank eller annen långiver være mer sannsynlig å gi deg et lån hvis du gjør en stor ned betaling. Dette viser økonomisk ansvar og det gir også dem mindre risiko siden de har et lavere beløp å potensielt miste hvis du standard.
4

få pre-godkjent finansiering hvis det er mulig. Selv om du har dårlig kreditt, kan du være i stand til å få pre-godkjent for et lån hvis du er en kreditt union medlem. Hvis du har en eksisterende konto i en bank eller kredittkort union, kan de tillate deg å bruke den til å garantere lån. Når du har pre-godkjenning, det gir deg mer forhandlingsmakt hvis du kjøper bil fra en forhandler.
5

Velg en bil som passer inn i budsjettet. Hvis du har dårlig kreditt, långivere er ikke sannsynlig å godkjenne et lån for en Mercedes eller Audi. Velge den minst kostbare modell som vil tilfredsstille dine behov og gi deg pålitelig transport. Jo lavere lånebeløpet, jo bedre sjanse for godkjenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78471.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende