Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan får du tak i en bil med en Business EIN

Kjøpe en bil i navnet til en virksomhet er svært lik kjøpe en i ditt eget navn, bortsett fra at du bruker din arbeidsgiver ID-nummer (EIN). Fordelene med å kjøpe en bil under et firmanavn er mange og inkluderer skatt skrive-offs, personlig ansvar og vern av dine personlige kredittvurdering. Instruksjoner
en

Skaff din EIN. Hvis du er en start-up business, må du skaffe et EIN av flere grunner, ikke minst som er innlevering bedriftens selvangivelse. Det vil også tillate deg å åpne linjer av kreditt-og bank-kontoer, samt kjøp eiendeler som en bil i navnet på virksomheten. Hvis du ennå ikke har en EIN, kan du søke på nettet gjennom Internal Revenue Service (se Ressurser). Hvis du allerede har en EIN, skriv det ned og ta det med deg til bilforhandleren.
2

Bestem den rette bilen for dine behov. Dette er nøyaktig samme måte som du ville velge en personlig kjøretøy. Velge hva som er riktig for deg og hva som er riktig for din virksomhet.
3

forhandle om kjøp av bilen. Om bilen er ny, brukt, på en mye eller kjøpt fra en privat selger, er kjøp forhandling det samme. Når prisen er avgjort og kreditt har ikke blitt kjørt (hvis du finansiering), deretter informere selgeren at det vil bli kjøpt i navnet på virksomheten. Selgeren vil da be om EIN av virksomheten (om det var en personlig kjøp, ville selgeren i stedet be om Social Security-nummer).
4

Registrer bilen i navnet på virksomheten . Hvis du kjøper fra en forhandler, nødvendig informasjon, herunder søknad om lisens plate koder og registrering, vil bli innarbeidet i standard forhandler kjøpsavtalen. Hvis du kjøper fra en privat selger, må du kontrollere at regningen for salg er i navnet på virksomheten. Siden privat salg er mindre formell, bør du også sørge for at EIN vises på regningen for salg (vanligvis rett etter navnet på virksomheten). Deretter ta regningen for salg til den lokale Department of Motor Vehicles (DMV) til å gjennomføre en forsvarlig overføring av vognkortet til navnet på virksomheten.
5

Hold alle dine poster. Sørg for å holde kjøpsavtalen eller bill of sale for bedriftens skatt poster. Merverdiavgift er fradragsberettiget på selskapsskatt som er flere andre tilknyttede "treff" og avskrivninger. Når skatt sesongen ruller rundt, må du presentere kjøpet papirene til skatten din profesjonelle for å sikre at du får de riktige bedriftens fradrag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78466.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende