Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan sender jeg Biler til Panama fra USA?

Shipping en bil til Panama er ikke vanskelig i teorien, men det er mange hindringer som kan oppstå, og beregne den nøyaktige kostnaden for frakt en bil er nesten umulig. Mange rederier vil kunne gi deg et tilbud, men dette sitatet vil ikke omfatte bestikkelser som må betales for å fremskynde prosessen, eller kostnadene ved å opprettholde en bil i et fremmed land hvor deler er ikke tilgjengelige. Du trenger
Shipping sitat
Riktig dokumentasjon
Vis mer Instruksjoner
Kontakt
en

Sammenlign priser og alternativer i flere forskjellige rederier. Selskaper som skip biler, eller kontrakt auto forsendelser, inkluderer schumachercargo.com, autocarshippers.com og 1worldautomovers.com. Disse selskapene har detaljerte beskrivelser om deres shipping politikk tilgjengelige på sine nettsider.
2

få et tilbud fra rederiet. På selskapets hjemmeside, naviger til "Få et pristilbud"-delen og fyll i datafeltene. Du vil trenge informasjon om merke og modell av bilen din, samt din start adresse og adressen til bestemmelsesstedet. Kostnadene for transport av bilen, vil avhenge av verdien, så vel som størrelsen av kjøretøyet. En mindre bil vil koste mindre penger til skip. Fraktkostnadene vil være nær $ 2000 eller høyere.
3

Ring eller e-post til rederiet for å få informasjon om lisensiering deres. Selskaper bør være medlemmer av Better Business Bureau eller en lignende organisasjon, og bør også ha en mulighet til å sende til ønsket land, i dette tilfellet Panama. Kontaktinformasjon kan vanligvis finnes på selskapets hjemmeside. Dersom kontaktinformasjon ikke er tilgjengelig, kan du prøve å rulle til bunnen av deres hjemmeside, eller vurdere å se etter et nytt rederi.
4

Pay for avgifter og gebyrer forbundet med å importere en bil til Panama. Ifølge Don Winner of Panama-Guide.com, er importavgift i panama 18 prosent. Du vil også måtte betale en 7 prosent overføring eller merverdiavgift, også kjent som en ITBM. Verdien av bilen bestemmes av import tjenestemenn, og kan variere sterkt. For eksempel vil en bil verdsatt til $ 10,000 være gjenstand for $ 1800 i duty avgifter og $ 700 i ITBM skatt.
5

Kjør kjøretøyet til rederiets arrangert pickup plassering. Noen selskaper vil ordne med å plukke bilen opp fra hjemmet ditt, selv om det ofte er en kostnad forbundet med denne tjenesten.
6

Møt bilen på arrangert destinasjon i Panama. Skip vil vanligvis stopper på flere destinasjoner. Don Winner sier at selv betale bestikkelser er ikke en nødvendighet for å motta bilen, papirene prosessen som kreves før du kan ta bilen fra tollen kan være altfor lang. Bestikkelser er ofte nødvendig for å fremskynde prosessen.
7
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78880.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende