Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Bil Pris Rapporter Historie

Det er viktig å finne ut det siste prisen historien til en brukt bil fordi dette forteller deg hvordan verdien av kjøretøyet er endret. Det vil også hjelpe deg å etablere en bedre pris for bilen når du forhandle. Det kan avklare hva selgeren forteller deg om tidligere eiere og bilen tittelen. Betydning

Et kjøretøy pris historie rapporten viser de siste salg prisene på bilen i løpet av livet sitt. Denne prisen rapporten er bare betydning for de bilene som har hatt flere eiere. Dette er nyttig fordi det bekrefter hva selgeren sier så langt som tidligere eiere og berging titler. Hvis en bil ble solgt for en svært lav pris på en auksjon, vil dette bli registrert i prisen historie rapporten.
Funksjon

Kjøpere bruke pris historie rapporter å doble Sjekk ordene til sine selgere. Den brukes for å avdekke mulige tittelen svindel, fordi under gjennomsnittet salg priser indikere at bilen ble solgt på auksjon, muligens som en restverdi kjøretøy. Hvis tittelen ikke liste bilen som en restverdi kjøretøy, og en svært lav salg priser er oppført i prisen historie, gjøre mer forskning på bilen, eller velg en annen. Dette indikerer selgeren kan være å prøve å skjule noe om bilen sin.

Typer

Et kjøretøy pris historie rapporten er en del av bilen rapporten. Det tilbys gjennom selskaper som Carfax og AutoCheck. Prisen historie er en del av den fullstendige rapporten. Det vil ikke bli inkludert i den gratis bil historie rapporten. Hver pris er oppført med et salg dato. Selv om ulike formater og oppsett er brukt, er informasjonen alltid en salgspris og dato.
Options

Et annet alternativ til en bil pris historie rapporten er en gratis Vehicle Identification Antall sjekke. Dette lister berger og tyverier på biler. Det er presentert gratis til forbrukere som en tjeneste for å forhindre forsikringssvindel. Imidlertid vil bare biler forsikret av bedriftene som deltar i den frie VIN sjekk program på tidspunktet for tyveri være oppført her.
Hensyn

Når du kjøper noen bruktbil alltid få en bil rapport. Prisen historie vil bli tatt med her uten ekstra kostnad. Aldri betale for en pris historie alene. Du vil få en full ulykke og service historikk i tillegg til denne rapporten for rundt $ 25 (per 2010). Hvis du er shopping for flere biler, kjøpe ubegrenset bil rapporter og få prisen historier for alle kjøretøy for en enkelt avgift på rundt $ 45. Dette er økonomisk og trygg måte å finne ut om din bil pris historie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78664.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende