Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

The Best Sporty biler med god gass kjørelengde

Allsidighet er navnet på dagens automotive spillet. Ikke lenge siden kom biler med nivået på ytelsen som tilbys av dagens fabrikk sportsbiler med et notat som rådet eieren til å holde en god mekaniker på holderen og å kjøpe aksjer i Conoco Phillips. Nylige fremskritt i bildesign har begynt å gjøre en gang super-bil nivåer av ytelse tilgjengelig for massene, som forventer å være i stand til å passere noe ... inkludert bensinstasjoner. Audi A4

Brain-barn av morselskapet VW, Audi A4 gang delte en felles chassis med Passat, men er nå sin egen enhet. Selv om tanken på en $ 46,000 bil med en 2.0L firesylindret kan virke mindre enn spennende, vil A4 likevel krenke sin vei til 60 mph på 6,5 sekunder og krysse kvart mile i 15 sekunder flat. Det er Nuremburgring (racerbanen) avstemt fjæring er stram, men tilgivende på grensen. Audis utmerket Quattro all-wheel-drive systemet er valgfritt, men anbefales.

A4 er en av de mest økonomiske sportsbiler der ute og vil krysse av 30 mph motorveien miles regelmessig. Mer, hvis drevet nøye. Legg til dette det faktum at A4 kommer som et konvertibelt Cabrio.
Mazda Miata

"Less is more" har alltid vært det styrende filosofi japansk sportsbil beslutningstakere, og Miata (MX-5) er intet unntak. Denne 2300-lb fjærlette flått alle de riktige boksene når det gjelder bilkjøring Nirvana: to seter, seks-trinns manuell girkasse, cabriolet tak, front-engine/rear-drive layout og et chassis finjustert av noen av de beste i bransjen.

Mazdas 170-hestekrefter 2.0L motor trenger ikke knuse noen poster, men da kombinert med Miata sin lette vekt, gir det en imponerende 6,5 sekunder 0-til-60 og 28 mpg highway. En 15-sekunders flat kvartal-mile run betyr Miata matcher mye tyngre A4 i hver akselerasjon test, men likevel knuser det i behandling og kostnadseffektivitet.
Chevrolet Corvette

Etter mer enn 55 år med verdens beste ytelse, er det svært lite man kan si å overdrive Corvette rykte som et budsjett super-bil. Hvis du desperat trenger bilen for å få bedre enn 28 mpg, tomgang som en Camry og desimere en Ferrari på sporet til 1/3 av sine klistremerke pris, så er dette turen for deg.

Breddfullt med alt -amerikansk dreiemoment, eschews Corvette de syv-og åtte-trinns girkasser som brukes av noe sammenlignes med å nærme seg sin 4,3-andre 0-til-60 løp. Gjør ingen feil: Mens 'Vette er primal ytelse på sitt beste og billigste, byggekvalitet er på nivå med noe i verden som koster dobbelt så mye

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78445.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende