Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kreve tilbake bilavgiftene

Hevder salget skatt du har betalt på en ny bil som et skattekort kan redusere den totale mengden av inntekten du blir skattlagt på, noe som betyr en lavere skattebetaling på føderal - og muligens din tilstand - selvangivelse. Kjøretøyet omsetningsavgift er rullet inn i den generelle omsetningsavgift fradrag på føderal inntektsskatt. Siden du bare kan ta enten omsetningsavgift fradrag eller inntektsskatt fradrag, og ikke begge, hevdet at bilavgiftene som et fradrag bare fornuftig hvis den totale mengden av omsetningsavgift du har betalt i løpet av året overstiger den totale mengden av statlige og lokale inntekter skatt du har betalt. Instruksjoner
en

Fyll ut "Form 1040" fra Internal Revenue Service med informasjon om din inntekt og fradrag som spesifisert.
2

Fyll ut "Schedule A" form fra Internal Revenue Service for å spesifisere dine fradrag. Velg boksen ved siden av "General Sales Skatter" for å trekke de statlige og lokale skatter og avgifter som du har betalt for bilen din og andre kjøp. Ikke velg "Skatter", eller du kan ikke kreve moms betalt på bilen din.
3

Bestem statens generelle mva-sats fra bordet i "Schedule A" bruksanvisningen levert av skattemyndighetene.
4

Multipliser den opprinnelige kostnaden av kjøretøyet av statens generelle mva-sats. For eksempel, hvis du har kjøpt en $ 15,000 bil og statens generelle salget skattesatsen er syv prosent, ville du multiplisere $ 15 000 med 0,07. Resultatet er maksimal tillatt fradrag for kjøretøyet.
5

Finn mengden av salget skatt du har betalt på bilen din kvitteringen. Sammenlign dette nummeret til din maksimale tillatte fradrag for kjøretøyet. Bestem hvilke tall er lavere hvis begge tallene er ikke like.
6

Legg det laveste tallet til mengden av omsetningsavgift du har betalt på andre elementer i løpet av året, basert på kvitteringer. Ikke legg omsetningsavgift for elementer hvis du ikke har kvittering. Den totale mengden av omsetningsavgift er salget skattemessig fradrag.
7

Skriv inn din totale salget skattefradrag ved siden av boksen du valgte på "Schedule A."
8

Forskning på statens inntekter avgiftspolitikk, hvis du har en inntektsskatt, for å finne ut om du kan også trekke moms du har betalt på bilen din på statlig inntektsskatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78782.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende