Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvor å Sjekk Past Auto Informasjon

Det er viktig å sjekke på bilen historie når du kjøper en brukt bil. Bruke Vehicle Identification Number (VIN), kan du finne ut om den bilen du ønsker å kjøpe noen gang var i noen ulykker, eller lidd skade fra brann, flom eller andre vær-relaterte hendelser. Du kan også lære om inspeksjon og utslipp testing resultater. Finne bildeler historie er enkel. Les videre for å finne ut hvordan. Du trenger
VIN
Gyldig kredittkort
Vis flere instruksjoner
en

Finn bilens VIN. Hvis du blar gjennom en bilforretning på bruktbil mye, kan du ofte finne VIN på salg tag. Hvis ikke, be forhandleren for tallet. Hvis du kjøper en bil fra en enkeltperson, be om VIN.
2

Bruk Internett til å finne selskaper som tilbyr kjøretøy historie rapporter. Carfax og The Unofficial DMV Guide er to eksempler. Registrer deg for medlemskap med området av ditt valg.
3

Skriv inn VIN i ønsket boks og la den elektroniske området for å søke etter bilens historie. Det kan ta flere minutter å finne ut om det er poster tilgjengelig, så vær forberedt på å vente.
4

Preview rapporten notering. Du må skrive din kredittkortinformasjon og betale områdets avgift for å få den fullstendige rapporten.
5

Få flere kjøretøy rapporter fra nettsteder som Carfax for en flat avgift. Du kan betale en engangsavgift på $ 39.95 og sjekke så mange biler som du må i løpet av en 30-dagers periode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78363.html

Previous:
Next: No

bilen kjøpe grunnleggende