Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Auto Lease Options

Leasing en bil er et attraktivt alternativ hvis du ikke ønsker å kjøre bilen for mer enn to år. Månedlige innbetalinger på leide biler er vanligvis lavere enn nye bil betalinger. Når leieavtalen er opp, kan du tilby å kjøpe bilen til sin nåværende markedsverdi eller returnere det og ta ut en ny leieavtale. Før lease en bil, vurdere alternativene. Closed-end, open-end, subvented og single-betaling leieavtaler er tilgjengelige. Lukket End Car Leieavtaler

Lukkede bil leieavtaler er et godt alternativ for de fleste forbrukere. Fordi de fleste biler svekke seg i verdi over tid, lukkede leieavtaler beskytte leietaker fra å måtte betale differansen mellom verdien av bilen da de leide det og dagens markedsverdi. Denne kostnaden absorberes av bilprodusenten.

Når du registrerer en lukket-end lease, samtykker du til kjørelengde grenser (vanligvis 12 000 miles i året) og du aksepterer å holde bilen i god stand. Hvis du går over kjørelengde grense eller ikke klarer å opprettholde bilen riktig, vil du bli belastet ekstra avgifter på slutten av leieavtalen.

Vedlikeholde bil krever regelmessige oljeskift, tune-ups, dekk rotasjoner og utskifting samt årlige inspeksjoner i henhold til statens krav.

Du må kanskje gå til forhandleren der du leide bilen for vedlikehold sjekker eller du kan være i stand til å gå til en lisensiert mekaniker som spesialiserer hvilken type bil du lease.

Kostnaden for vedlikehold er vanligvis betalt for av produsenten når det utføres vedlikehold på en forhandler. Du kan være ansvarlig for å betale vedlikehold avgifter hvis du tar bilen til en utenforstående mekaniker.
Open-End Car Leieavtaler

Open-end leieavtaler inkluderer ikke en kjørelengde grensen. Dette er grunnen til at disse leieavtalene er attraktive for bedriftseiere eller de som reiser mye i jobben. Du vil fortsatt ha ansvar for vanlig vedlikehold på bilen, men.
P Hvis du registrerer en åpen-end lease, vil du være ansvarlig for å betale differansen mellom prisen på bilen når du leide den og den nåværende . markedsverdi når du leverer bilen til produsenten
p Hvis markedsverdien av bilen forblir uendret eller øker, vil du ikke å betale ekstra, du kan til og med tjene en tilbakebetaling. I de fleste tilfeller vil verdien av bilen falle, så vær forberedt på å betale differansen.

Andre typer Car Leieavtaler

Andre typer bil leieavtaler å vurdere er subvented leieavtaler og single-betaling leieavtaler. tilby

Subvented leieavtaler lavere rente og høyere estimerte markedsverdier når du leverer bilen. Høye estimerte verdier senke forskjellen mellom verdien av bilen når du leide den, og dagens markedsverdi ved retur. Dette senker hva ville du skylder på slutten av leieavtalen.
P Hvis du ønsker å betale hele leieavtalen sum i begynnelsen av leieavtalen og ikke trenger å bekymre deg for månedlige innbetalinger med interesse, be om en enkelt- betaling lease.

Sørg for å fastslå interesse belaster deg selv å sørge for at du får en rettferdig avtale fra leasing agent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78368.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende