Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Ulemper av kortsiktige Mission Trips

Arbeide utrettelig for innbyggere i underutviklede land er det klassiske bildet av Christian misjonærtjeneste. Det bildet har gjennomgått en endring med populariteten av kortsiktige oppdrag turer, som har vokst eksponentielt siden 1960. Talsmenn kaller turene en uvurderlig kulturell opplevelse, mens kritikere skrive dem ut som "religiøs turisme" junkets. De langsiktige resultatene avhenge av misjonærenes vilje til å konfrontere den uunngåelige kulturelle, økonomiske og logistiske problemer som oppstår. Økonomi og logistikk

Sende misjonær lag i utlandet kan koste $ 2000 til $ 3000 per person, ifølge Trevin Wax, førsteamanuensis pastor som har gjort lignende arbeid i Romania. Organisere slike turer fra USA kan være stressende og tidkrevende, skriver Wax på hans nettsted, trevinwax.com. Forutsatt at en 10-person teamet betaler $ 20,000 til $ 30,000 for opplevelsen, noen kritikere lurer på om det kan være mer effektive bare for å sende penger til vertslandet.
Distrahert og Diversions

Sviktende å forberede fremover kan doom turer før de starter. Noen vert kirker se dem som avsporing fra langsiktige prosjekter, spesielt hvis misjonærene bruker turer for å møte sine egne egoistiske behov, ifølge en artikkel lagt ut på latinamerikansk Oppdrag 'nettsted, www.lam.org. Mangelfull oppfølging av byråer som rekrutterer kortsiktige misjonærer også reduserer en svinnende talent pool nødvendig for langsiktige oppdrag.
Mangel på Sensitivity

Ignorerer lokale skikker etterlater kortsiktige misjonærer åpne for anklager om "religiøs turisme" og mangel på kulturell sensitivitet. Til tider, fører dette til farcical resultater - som i Mexico, der en kirke gjennomgikk males seks ganger på en sommer, med seks ulike grupper, ifølge en 5 juli 2008 Washington Post artikkelen. Tilsvarende, i Ecuador, en annen gruppe bygde en kirke som endte opp ubrukt, fordi samfunnet følte det ikke var nødvendig, melder avisen.
Avfall og vanstyre

Sticking med en modell av "la oss evangelisere og bygge noe" kan føre til sløsing utgifter. For eksempel, en studie fra 2006 i Honduras fastslått at kortsiktige oppdrag gruppene brukte $ 30.000 per tur for å bygge et hjem som en lokal gruppe kunne konstruere for $ 2000, melder Washington Post. Mange kirker har svart på denne kritikken ved å sende grupper til Stateside steder, eller fokusere på mer langsiktige behov, for eksempel oppgradering av utenlandske beboernes jobb ferdigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78578.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende