Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Krav for å kjøpe en bil i North Carolina

Annet enn å kjøpe et hjem, kjøpe en bil er ofte de største kjøpet folk gjør. Avgjørelsen kan være komplisert i lys av de ulike fabrikater og modeller, finansiering alternativer, forhandler insentiver og prissammenligninger. Legg til at prosessen med å opprettholde og registrerer et kjøretøy med Division of Motor Vehicles, og en ny bil kjøp kan prøve noens tålmodighet. Forskrifter og lover variere fra stat til stat, så det er viktig å gjøre research før du kjøper en bil. For eksempel, har North Carolina noen bestemmelser og krav for å kjøpe og eie biler der. License Plate Frame

Den 1. desember 2009, staten satt i kraft en ny regel som regulerer lisens plate rammer på kjøretøy. I det siste, dekket noen lisens plate rammer staten navn, men dette er ikke lenger tillatt. Hele tilstanden navn, som ligger på bunnen av platen, må være synlig, og det kan ikke bli delvis blokkert med en ramme. I tillegg må de klistremerker som angir år og måned at vognkortet utløper nå være fullt synlig. Frem til 30. november 2010, vil siteringer bli gitt til sjåfører som bryter denne loven. Etter denne datoen vil overtredere bli bøtelagt 100 kr.
Registrering

Alle kjøretøyer som vil bli drevet må være registrert i North Carolina Division of Motor Vehicles. For å gjøre dette, er det flere dokumenter som trengs. Bileiere må vise tittelen og en lien utgivelse, hvis noen heftelser vises på tittelen. Alle eiere må fylle ut en tittel søknad og få den sertifisert. Søknaden finner du på nettsiden til North Carolina DMV (http://www.ncdot.org/dmv) og er oppført som Title Application, som er form MVR-en. Hvis bilen er mindre enn 10 år gammel, må eierne presentere en kilometerteller avsløring uttalelse som er underskrevet av både selger og kjøper. En skade avsløring uttalelse er nødvendig. Det kan bli funnet på DMV nettstedet og har tittelen Skade Disclosure Statement (form MVR-181). Hvis bilen er kjøpt fra en forhandler, må en regning for salg viser kjøpesummen bli presentert. En samsvarserklæring Kvalifiserte Risk (form MVR-615) må også bli presentert. Før lisens plate vil bli utstedt, må bilen passere en North Carolina inspeksjon.

Gebyrer

Eierne må betale en $ 40 tittel avgift og $ 28 registreringsavgift å få en lisens plate og validering klistremerker. Disse avgiftene er for private personbiler; Gebyrene varierer i henhold til klassen av kjøretøyet. Hvis et kjøretøy skal registreres i Wake, er Durham, eller Orange County, en ekstra $ 5 Regional Transport Authority registreringsnummer skatt nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78686.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende