Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil i Frankrike

Frankrike er kjent for byråkrati sin, og kjøpe bil er ikke immun mot dette. Men hvis du er godt forberedt når du setter ut for å kjøpe en bil i Frankrike, er prosessen rask og relativt smertefri. I Frankrike har du forskjellige bil kjøpe alternativer, inkludert å kjøpe den fra en forhandler eller kjøpe den privat via en online eller trykt reklame. Hvis du er ny til Frankrike og har aldri kjøpt en bil i landet før, er det best å holde seg til forhandleren ruten. Bilforhandlere i Frankrike gi garantier på alle bilene de selger, enten ny eller brukt. De kan også gjøre alt papirarbeidet går veldig greit og hjelpe deg å få forsikring. Prøver alltid å ta noen med deg til bilforhandleren i Frankrike som vet om biler. Han kan inspisere den for eventuelle skjulte problemer før du deler med kontanter din. Hvis mulig, ta med en fransk venn sammen. Han vil være kjent med systemet for å kjøpe biler i Frankrike, og du er mindre sannsynlig å kjøre inn i problemer med en forhandler som kan prøve å dra nytte av uerfarenhet. Brukte biler i Frankrike har en tendens til å være litt mer bulker opp og har mer kjørelengde enn i andre europeiske land, ifølge Expat Focus. Du trenger
Fransk bolig
Legitimasjon
Bil forsikring
Carte grise
Vis flere instruksjoner
en

Få bevis på din bolig i Frankrike og din identitet. Å kjøpe en bil i Frankrike må du være bosatt. Ifølge Angloinfo, dokumenter som godtas som bevis er nylig elektrisitet eller fast linje telefonregninger med ditt navn og adresse på dem, de gjerningene til ditt hus eller bevis på at du leier. Foruten bevis på din bolig i Frankrike, vil du også nødt til å bevise din identitet med en carte de Sejour, førerkort eller pass. Bringe disse dokumentene med deg når du går til bilforhandleren for å kjøpe bilen.
2

Bestem hva slags bil du vil ha. Når du kjøper en bil i Frankrike, er det beste alternativet å kjøpe et fransk merke. Er årsakene til dette at franske merker en tendens til å bli billigere enn utenlandske merker, garasjer er mye mer vanlig (slik at det er lettere å få bilen reparert) og deler vil bli billigere. Det er tre store bilmerkene i Frankrike: Renault, Citroen og Peugeot. Franske biler har gode resultater i sikkerhetstester. 2009 Citroen C4 Picasso og Renault Laguna 2007 begge fått fem stjerner for voksen passasjer saftey, ifølge European New Car Assessment Programme, en anerkjent crash test i Europa.

Se til å kjøpe en bil som har lave CO2 utslipp. Hvis du kjøper en ny, grønnere bil i Frankrike kan du kvalifisere for en rabatt. Angloinfo sier at rabatten for en bil som slipper ut 100 gram CO2 for hver kilometer er kvalifisert for en € 1000 rabatt. Opp til 120 gram får en € 700 rabatt og opptil 130 gram får 200 euro. Hvis du kjøper en bil med høye CO2-utslipp vil måtte betale en ekstra skatt på tidspunktet for kjøp av inntil € 2600.
3

Gå til en bilforhandler i Frankrike og test kjøre noen biler før du gjør din beslutning. Ikke nøl med å forhandle, da dette vil ofte få deg noen statister eller en reduksjon i pris. Hvis du kjøper en ny eller brukt bil fra en forhandler, kan forhandleren ta seg av alt papirarbeid, som inkluderer navnet overføring, registrering, skatt og bilskilt. Dette er mye enklere enn å prøve å gjøre det selv privat. Du må betale en ekstra engangsavgift for registrering av bilen, så be forhandleren hva dette vil være å unngå overraskelser. Denne skatten er basert på verdien av bilen. Franske biler kommer med en garanti på inntil ett år, avhengig av alder på bilen. Hvis du har et problem med bilen i denne perioden, er forhandleren pliktig til å gjøre reparasjoner uten å belaste deg.
4

Betal for din nye bil. Når du kjøper en bil i Frankrike kan du betale med kredittkort, kontanter eller sjekk. Men at kontantbetaling begrenset, så går denne ruten bare hvis du kjøper en billig bil.
5

Få bilforsikring. Frankrike har mange bil forsikring leverandører, så det er mulig å shoppe rundt. Men hvis du er ny til landet det beste alternativet ville være å be forhandleren om hjelp. Du kan få noen innledende forsikring for de første månedene og deretter shoppe rundt når du er mer avgjort i fransk liv. Ta med bevis på dine tidligere bilforsikring med deg til forsikringsagent slik at du kan få best mulig pris.
6

Registrer din bil. Dette gjelder bare hvis du ikke har kjøpt bilen fra en forhandler. Innen en uke for å få den nye bilen du trenger å gå til rådhuset, som i Frankrike er den lokale Sous Préfecture eller Préfecture. Angloinfo sier at du må ta med følgende dokumenter med deg når du går: bevis på din identitet, bosted og forsikring, carte grise barrée (bil registrering som er merket VENDU le), certificat de situasjonen administrative, certificat de avståelse, Contrôle teknikk (CT) sertifikat (gjort i de siste seks måneder) og en sjekk eller kontanter til å betale for den nye carte grise. Du kan også gjøre bilen din registrering online på Carte-grise (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78696.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende