Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

10 tips for å kjøpe en bil

Bilkjøp er en av de største kjøpsbeslutninger du noensinne vil gjøre. Biler representerer en stor investering, så gjør en god beslutning er verdt å bruke tid og krefter det tar å bli en utdannet forbruker før vi går i dealership eller å sette foten på en brukt bilen mye. Nye vs Used

Nye biler koster mer, men er generelt mer pålitelige og kommer med produsenten garantier. Brukte biler tilbyr store besparelser, men ta med noen risiko. Beslutningen mellom brukte og nye kan avhenge helt på budsjettet.
Vurdere alternativene

Selv om du kanskje ikke vet den eksakte merke og modell du leter etter, det er godt å ha en generell idé om hva slags bil du vil ha, og hvor mye du har råd til å bruke. Dette kan hjelpe deg å gjøre en god beslutning, selv i nærvær av biler som kan se fint ut, men vil ikke tjene dine behov.
Ta en prøvekjøring

alltid ta en prøvetur for å få en følelse av hvordan det føles å kjøre bilen du vurderer. Selv om det er en modell du har eid i det siste, ikke to biler er aldri like.
Go Online

Internett er din beste kilde for faglige vurderinger, side-by-side-sammenligninger og sikkerhet testing data. Du kan også finne ut hvor mye lignende biler som selges for, og i tilfelle av nye biler, lære om forhandleren faktura priser og eventuelle kommende rabatter.
Kjenner loven

De fleste stater har en slags "sitron lov" som beskytter deg fra forhandlere som uriktige opplysninger om bilene de selger. Kjenner loven, og sørg for at du tar initiativet innenfor de fristene hvis du er uheldig nok til å ha denne typen problem.
Shop Around

besøke flere forhandlere er et must, selv om du ikke kan sammenligne nøyaktig samme bil. Finn en forhandler du føler deg komfortabel med, og pris en tilsvarende bil andre steder for å bekrefte at prisen du betaler er rettferdig.
Still spørsmål
p Hvis du har spørsmål om bilens alternativer, vilkårene i garantien eller salgsavtalen gå videre og spørre. Forhandlere bør være i stand til å forklare alt på en tilfredsstillende måte før du godtar pengene dine, så ikke nøl med å spørre selv de enkleste spørsmål før du begår.
Vite når du skal kjøpe
< p> Når en forhandler er full av biler, kan de være mer sannsynlig å forhandle om å få ting i gang. Se for salg og kampanjer, og butikk sent på året når biler blir diskontert for å gjøre plass for neste års modeller.
Bruk The Blue Book

Kelley Blue Boken er en publikasjon som viser verdien av de fleste biler. Når du kjøper en brukt bil, ta kontakt med Blue Book å få en følelse av hvor du skal begynne forhandlinger. De fleste forhandlere vil sitere Blue Book verdi, men sjekk selv å holde dem mot sitt ord.
Hold dealerens kort

Selv etter å kjøpe bilen, ikke stoppe være flittig. Hvis du kjører inn i noen tidlige problemer, kontakter du forhandleren og gi dem en sjanse til å gjøre ting riktig. Gratis tjeneste kan være å foretrekke for dem over å miste din bedrift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78372.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende