Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få absolutt beste pris Når du kjøper en bil

Kjøpe en ny bil kan være en krevende prosess. Mange er antydet av salgskultur til forhandleren, mens andre er ukjente med de nødvendige skritt for å kjøpe en bil på nettet med hell. Som med de fleste store innkjøp og investeringer, den beste måten å nærme bilen kjøpe - er å gjøre din forskning og være forberedt på å unngå de vanligste fallgruvene ved å kjøpe en bil - for å sikre at du får den lavest mulige prisen. Du trenger:
Kreditt rapporten
Utskrift av oppføringen priser
Blir valgt økonomi
Personlig liste med punkter
Faktura prissammenligning Ekte markedsverdi
Vis flere instruksjoner
Prosessen
en

Bestem hvilken bil du ønsker. Det er viktig å føle seg 100 prosent sikker på om merke og modell av bilen du ønsker før sammenligne priser.
2

Kjøp kopier av kreditt-rapporten og scorer. De fleste anerkjente bilforretninger vil kreve en kredittsjekk, og du kan spare tid ved å ha resultatene på hånden.
3

Shop rundt. Når du har bestemt deg for hvilken bil du vil, får oppføringen priser fra fem til 10 forhandlere. Hvis du ikke er trygg på å be for dem ansikt til ansikt på en forhandler, mange bilforhandlere tilbyr nå elektroniske tjenester. Du kan også ringe å be om prisene.

La flåten manager vet at du shoppe rundt og leter etter den laveste prisen på hva merke og modell du ønsker. Dette vil sette litt ekstra press på ham eller henne til å gi deg den lavest mulige prisen.

Lag en liste over disse for å presentere for andre forhandlere. Det er lurt å gi hver forhandler mulighet til å slå det laveste budet.
4

prearrange din økonomi. De fleste mennesker har ikke råd til å betale kontant for nye biler, og ofte, er finansiering hos forhandleren ublu. Ta prisene du har hatt sitert til din bank eller utlån selskapet. Ha lånet på plass og økonomi i orden før du gjør ditt endelige valg.
P Dette vil også gi deg en fast grunnlag for å forhandle, som du ikke vil overstige forhåndsgodkjente beløpet.

5

Lag en liste over de funksjonene du ønsker og statister som du ikke ønsker. Ikke betal for en soltak og klima-kontrollerte plasser hvis du ikke trenger eller vil ha dem. Gebyrer for uønskede statister kan raskt øke prisen på et kjøretøy
6

Få fakturaen pris -. Hva forhandleren betalte for bilen - og den sanne markedsverdien av bilen før du går til forhandler. Edmunds har en TMV verktøy for å hjelpe deg å avgjøre hva en rimelig markedspris er for bilen du kjøper.
7

Fast forhandle. Ta alle dine forberedelser til hver forhandler når du gjør den endelige avgjørelsen. Vær trygg og fast i forhandlingene, og la salg person vet at du ikke kommer til å bli tvunget til å betale mer enn du har råd til fra begynnelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78843.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende