Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Kan du kjøpe en bil uten en lisens?

Det er mange grunner til at en ulisensiert person ville legitimt ønsker eller trenger å kjøpe en bil . På grunn av den stadig økende motorkjøretøy forskrifter og tilsiktet kompleksitet som lovgivning synes å bli skrevet, er det noen ganger vanskelig for den gjennomsnittlige personen å dechiffrere DMV regler . Hvorvidt du trenger en lisens for å kjøpe en bil er trolig en av de mest vanlige spørsmålene med hensyn til motorkjøretøy lov. The Simple Truth
p Det er ingen regel , forskrift eller lov som spesifikt krever en person til å ha førerkort for å kjøpe en bil . Alle med riktig mengde penger , eller kreditt kan kjøpe en bil. Selvfølgelig , oftere enn ikke, folk vanligvis kjøper biler for seg selv at de har tenkt å faktisk kjøre . Men mange andre gyldige grunner for en ulisensiert person å kjøpe en bil .
Department of Motor Vehicles

Kjøpe eller eie et kjøretøy er av liten betydning for Department of Motor Vehicles ( DMV ) , deres største bekymring fokuserer vanligvis på føreren av et kjøretøy. En ulisensiert person kan kjøpe en bil , men vil ikke være mulig å registrere eller forsikre den. Disse dokumentene indikere din hensikt å styre bilen , som DMV vil alltid avvise uten skikkelig lisensstatusen . Så lenge du gjør ingen forsøk på å kjøre bilen , og heller foreslå at du planlegger å ulovlig kjøre det, er du fri til å kjøpe og eie så mange biler som du ønsker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78364.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende