Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Den gjennomsnittlige kostnaden for en ny bil

Ifølge National Automobile Dealers Association, som i 2010 den gjennomsnittlige kostnaden for en ny bil i USA er et sted rundt $ 28400. Denne kostnaden er avhengig av flere faktorer. Ifølge Cost Helper, kan du få et grovt anslag av kostnadene for en bil ved å legge sammen fakturaen pris, destinasjon kostnader, forhandler insentiver og kontanter holdouts. Faktura Pris

faktura pris er prisen som giveren har betalt til produsentene. Hvis du er klar over denne prisen, kan du tilby et beløp som inkluderer rimelig fortjeneste på toppen av det. Finn prisene på bilens modell på nettsteder som Edmunds.
Destinasjon Lader

Du kan legge til destinasjonen kostnader til kostnaden av modellen. Disse kostnadene er vanligvis mellom $ 500 og $ 600.
Dealer Incentives

Finn ut om det er noen forhandler insentiver for øyeblikket. Dette refererer til et ekstra beløp som produsenten betaler til forhandleren.
Cash holdouts

Gjennom en automatisk spesialisert nettsted som Edmunds, finne ut hvor mye penger forhandleren overpays for kjøretøyet. Dette er kjent som forhandler holdback, som er den prosentandelen av fakturaen prisen på bilen som er tilbakebetalt av produsenten til forhandleren. Mange bilprodusenter kjøpere bruke giveren holdback beløp for å vurdere netto prisen på bilen, som deretter brukes til å forhandle pris med forhandleren.
Profit

Ved å legge kostnadene sammen, forhandle med forhandler og slå seg ned på en pris som tillater en 4-10 prosent fortjeneste for giveren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78620.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende