Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva er lav Balling prisen når du kjøper bil?

Bilforhandlere er ofte stereotype som vanskelig og uærlig, og bilen kjøpsopplevelse blir sett på som en motstandere konkurranse mellom kunde og selger. Selv om det ikke alltid slik, er det noen uærlige forhandlere og selgere som vil bruke uetiske metoder for å selge bilene sine. En av disse fremgangsmåtene er kjent som lowballing. Ikke alle forhandlere skal bruke det, men du bør være klar over det i tilfelle noen prøver det. Hvis de gjør det, bør du vite hvordan du skal håndtere det. Definisjon

lowballing prisen på en bil betyr tilbyr å selge det på en urealistisk lav pris. For eksempel kan en bilforhandler tilby deg et redskap for $ 27 000, selv om det normalt selger for et minimum av $ 30.000. Dessverre har giveren ingen intensjon om faktisk å selge bilen til den prisen. Det er en underhanded taktikk for å komme deg gjennom døren.
Formål
p Det er to grunner til å gi deg en lowball tilbud. Hvis du er shopping rundt, sier Roosevelt GIST av Auto Network en selger som vil gi en lowball pris for å sikre at du vil komme tilbake. Han vet at ingen annen forhandler vil kunne møte tilbudet, slik at han ønsker å garantere din retur. Han vil ikke gi deg noe skriftlig, og når du kommer tilbake vil han ikke respektere prisen. Du får en unnskyldning som "du misforstått" eller "salgssjefen ville ikke godkjenne det" eller "bilen er solgt." I stedet vil du finne deg selv tilbake i forhandlinger. Det andre formålet er å få deg inn i dealership hvis du ikke har vært der ennå. Hvis du handler via e-post eller over telefon, kan giveren ringe deg med en pris som høres for godt til å være sant. Når du ankommer, vil han ikke respektere prisen.
Resultater

Det kan virke som lowballing ville slå av kjøpere, men noen forhandlere får gode resultater med denne taktikken. Hvis du handler over telefon eller via e-post, og han kan komme deg gjennom døren, håper han at du ikke ønsker å bli plaget shopping rundt på andre forhandlere. Hvis han kan få deg til å gjøre en prøvetur og engasjere deg i forhandlingene, håper han å gjøre et salg. Hvis du allerede er på dealership etter shopping rundt, er han regner med at du er sliten og vil gi etter for høyere pris.
Reaction

Den beste reaksjonen når du har blitt lowballed er å bare gå ut døren. Når du ser giveren har ingen intensjon om å hedre prisen, vil du også se at han er ikke over å bruke uærlige taktikk. Det er bedre å bruke mer tid på shopping rundt enn å forholde seg til en uetisk virksomhet.
Prevention

Du kan forhindre lowballing ved å spørre selgeren å sette sitt tilbud skriftlig hvis det høres uvanlig lav. Hvis han gjør tilbudet over telefon, be ham om å sende deg en e-post eller fakse deg en skriftlig bekreftelse før du besøker forhandler. Hvis han nekter å gjøre dette, ikke bry å gå til forhandleren. Du har sikkert fått en lowball tilbud som ikke vil være en ære når du ankommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78538.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende