Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å lease GM vechicles

General Motors (GM) solgte sine GMAC auto finansieringsselskap i 2006, og siden da har GM ikke hadde sin egen leasing partner. Som forbruker, men å lease en GM bil, vil GM manglende sitt eget finansieringsselskap ikke holde deg ut av en GM bil lease. Du har flere alternativer for leasing et GM kjøretøy. Instruksjoner
en

Besøk en GM bilforretning å finne en bil du liker. Hvis du er interessert i en brukt GM bil, kan andre produsenter forhandlere har GM biler på mye også. Slå seg ned på en bil du liker.
2

forhandle pris og leievilkår. Du kan forhandle om prisen på en bil med en forhandler for en leieavtale på samme måte som du ville en bil du kjøper. Når du er enig om en pris og leievilkår, forhandleren vil hjelpe deg å signere en avtale med et leasingselskap som skal finansiere avtalen. Forhandlere arbeider ofte med mer enn én leasingselskapet, så spør om hvilke selskaper som tilbyr de beste prisene i øyeblikket. Også spørre forhandleren om eventuelle leasing specials det har på GM biler. Disse tilbudene er drevet av forhandlere i samarbeid med et leasingselskap, så akseptere at avtalen kan bety at leieavtalen må godkjennes av den spesifikke leasingselskapet.
3

Anta GM bil leie av en annen driver. Flere selskaper tilbyr tjenester som passer sjåfører som søker leieavtaler med sjåfører prøver å komme seg ut av sine eksisterende avtaler. Swapalease.com og Leasetrade.com er bare to av flere nettsteder du kan bruke til å finne GM bil leieavtaler å anta (se Ressurser). Søk områdene hvor GM bil som du velger, velger leiebetaling og vilkår som ser perfekt til deg og søke om å overta leieavtalen. Leasingselskapet må først godkjenne leieavtalen overføring, så du trenger for å fullføre en kreditt søknad. De fleste leieavtaler oppdrag selskapene vil håndtere prosessen for deg. Alternativt kan eksisterende leiekontrakt innehaveren starte prosessen ved å ringe leasingselskapet og ber om å overføre leieavtalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78750.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende