Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva betyr Fifth Antall en VIN nummer?

Hvert kjøretøy gjort eller solgt i USA siden 1981 er blitt tildelt en 17-tegns alfanumerisk serienummer kalt en Vehicle Identification Number (VIN). Blandingen av tall og bokstaver består av tre deler, som avslører forskjellig informasjon om kjøretøyet. Sted

bilens tittel og registrering liste VIN nummeret, og du kan også finne den på bilen din. Vanlige steder inkluderer dashbordet ved frontruten, rattstammen eller venstre indre hjulbuer.
Seksjoner

Den første delen av en VIN nummer er World Produsentens Identification delen, som er de første tre sifre. De to andre delene er Vehicle Beskrivelse delen, representert ved sifre fire til åtte, og Vehicle Identification delen, de siste ni sifre.
Vehicle Beskrivelse

Garasjen Beskrivelse delen identifiserer ting som bilens motor, modell, serier og vekt.
Validation

Den niende tegnet i VIN er en nøyaktighet-sjekk siffer. Den beregnes fra første åtte, ved hjelp av en matematisk formel definert av US Department of Transportation. Gyldige verdier for kontrollsiffer inkluderer tallene null til ni og bokstaven "X."
Fifth Antall

Ifølge US Code of Federal Regulations, Title 49 , del 565, enkelte produsenter bestemme rekkefølgen og verdien av tegnene de bruker i bilen Beskrivelse delen. På grunn av dette, kan betydningen av det femte tegn i en Chassis nr. variere. Imidlertid beskriver det ofte bilens plattform, for eksempel om det er en bil eller sport utility vehicle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78380.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende