Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan ta en bil Tilbake til bilforhandleren

Når du kjøper en bil, er det alltid en risiko du må ta bilen tilbake til forhandleren - spesielt hvis det er feil å ha en innvirkning på bilens pålitelighet eller sikkerhet. Nye biler er beskyttet av sitron lov, men hva om brukte biler? Det finnes tiltak du kan gjøre som forbruker for å beskytte dine rettigheter, løse problemet, og hell tilbake bilen. Du trenger
Kontrakt
Garanti
Reparasjon poster og regninger
Vis flere instruksjoner
en

Les garantien om hvor reparasjonen skal gjøres og Hvis du trenger å kontakte forhandleren om reparasjon. Garantier kan anses ugyldig hvis du bevisst eller ubevisst seteleie kontrakten signert på kjøpstidspunktet.
2

Kontakt verksted og beskrive problemet. Nevn noen vedlikehold lysene som er på, noen lyder eller andre problemer bilen har. Etter at reparasjonen er fullført, lagrer postene.
3

Kontakt verksted om det samme problemet vedvarer, eller hvis en ny oppstår. Beskriv problemet ved hjelp av samme ordlyd som den første samtalen. Vanligvis når en ny bil er brakt inn til reparasjon fire ganger for samme sak, kvalifiserer bilen som en sitron.
4

Besøk carlemon.com (se Ressurser) for å lære om sitron lov og å finne ut om bilen din kvalifiserer som en sitron i henhold til statlig lovgivning.
5

snakke med sjefen hos forhandleren der bilen ble kjøpt. Ta med kopier av postene og utskrifter av staten sitron lov. Rolig diskutere problemene du har hatt, forsøk på reparasjon og resultatene opp til det punktet. State hvordan du ønsker å returnere bilen til forhandleren for refusjon, bytte eller erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78377.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende