Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en Golf R32

The Volkswagen Golf, også kjent som Volkswagen Rabbit i Nord-Amerika, har eksistert siden 1974, i henhold til "Car" magazine. Den opprinnelige stilen til VW Golf var en 3-dørs kombikupé. I 2002 ble Golf R32 introdusert i Europa og hadde uventet popularitet, noe som førte til Volkswagen å selge bilen i USA for 2004 årsmodell. Ifølge Volkswagen, har Golf R32 Audi TT deler under panseret: en 3,2-liters motor, firehjulstrekk system og suspensjonen geometrics. Instruksjoner
Kjøp en Golf R32 fra en privat selger
en

Søk i annonser i lokalavisen for en person å selge en VW Golf R32. Ta kontakt med personen som selger VW Golf R32 og avtal et møte på et offentlig sted slik at du kan se bilen.
2

Kontroller at Golf R32 er i god stand. I tillegg til å prøvekjøre bilen, har en hederlig mekaniker titt på det og be om et kjøretøy historie rapport fra Golf R32 eier. Edmunds statene Golf R32 er kjent for å ha elektriske problemer, så pass på å sjekke vindusviskerne, lysene og den elektriske vinduer og dørlåser. Web Wombat rapporterer også at noen Golf R32s er kjent for å ha dekk som gnis på bilens kroppen når du går rundt noen hjørner eller ujevne overflater.
3

Pay for Golf R32 med kontanter eller penger du ervervet gjennom en auto lån. En brukt VW Golf kan koste så mye som $ 15,000 og så lite som $ 750, avhengig av året, ifølge de Edmunds.

Ikke glem å oppnå tittelen (hvis du har betalt for Golf R32 i sin helhet) og registrering, slik at du kan plassere bilen i ditt navn gjennom avdelingen av motorvogner.
Kjøp en Golf R32 fra en Volkswagen forhandler
4

Besøk en lokal Volkswagen forhandler og be om å se deres utvalg av VW Golf R32s.
5

prøvekjøre Golf R32s du liker, spesielt hvis bilen er brukt, eller du prøver å bestemme seg mellom å kjøre en automatisk eller manuell girkasse. Vær spesielt oppmerksom på hvordan Golf R32 føles å gå rundt hjørner for å sørge for at hjulene ikke gni mot bilens karosseri.
6

Be om å se et kjøretøy historie rapport om Golf R32 er brukt. Dobbeltsjekke det å se om det har vært noen problemer med det elektriske systemet.
7

forhandle om prisen på bilen. Beat the Car Salesman råder du kjenner ditt budsjett og hold deg til den. Nettstedet sier også renten på finansiering en bil er også omsettelig på en forhandler. Ifølge Edmunds, kan en ny VW Golf koste opp til $ 23,000.
8

Pay til VW Golf R32 med kontanter eller kjøpe en auto lån. Du kan få en auto lån gjennom forhandler eller få din egen gjennom en bank eller kredittkort union.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78746.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende