Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe GM Cars

General Motors, eller GM, var en gang en lønnsom bilprodusent, men sine finansielle woes ble så ille at det måtte bli reddet av myndighetene i USA. Dette resulterte i seponering av noen av sine produktlinjer og en samlet effektivisering av selskapet. Noen kjøpere er motvillige til å vurdere å kjøpe en GM bil på grunn av sine tidligere problemer. Imidlertid kan det faktisk være en fordel fordi du kan få en god handel på mange GM-modeller og garantien er støttet av U, S. regjeringen. Instruksjoner
en

begrense valg til GM kjøretøy som de fleste interesserer deg. Hvis du velger en modell fra en utgått linje som Pontiac, kan du lagre en betydelig sum penger. Ellers kan du velge fra en linje som vil fortsette å bli produsert, som Chevrolet eller Cadillac, og få mer beskjedne besparelser. GM forhandlere vil fortsatt reparere utgåtte modeller, men videresalg verdien vil falle raskere. Dette kan ikke være et problem hvis du har tenkt å holde bilen i lang tid.
2

Finn ut hvor mye andre har betalt for GM bilen du kjøper. Automotive fora som Edmunds er en god ressurs for å spore bilen salgspriser. Husk også at noen GM biler kan selge godt under faktura. Denne forskningen vil hjelpe deg å komme opp med et rimelig tilbud.
3

Spørre om gjeldende rabatter. Du kan få tilbake noen betydelig cash. Trekk fra rabatt beløpet fra tilbudet.
4

Spør om fabrikken til forhandler insentiver. I motsetning til en rabatt, går disse pengene til forhandleren, ikke forbrukeren. Imidlertid kan en GM forhandler tilbyr deg en god deal fordi han kan dele noen av disse pengene.
5

Kontroller annonseplass på ditt lokale GM forhandlere for å finne hvilken som har den bilen du kjøper. De fleste forhandlere lar deg søke sin beholdning på nettet. Lag en liste over forhandlere, sortert etter plassering, med den bilen du ønsker. Begynn å handle på nærmeste forhandler.
6

Ikke la forhandleren legger ikke ekstra avgifter. Se etter ekstra beløp som forhandler forberedelse og dokumentasjon avgifter. De er ofte ferdigtrykt på kontrakten å gjøre dem ser legitim, men de er ren fortjeneste. Har giveren trekke dem fra prisen. Hvis dealeren nekter, ikke signerer kontrakten. Forlate dealership og besøke neaxt forhandler på listen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78531.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende