Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Stjålet bil Fakta

Når du kjøper en bil, er det siste du bekymre deg om å ha den bilen stjålet. Sannheten er at mange biler på "hot" liste er etterspurt av tyver fordi deres deler er så verdifulle. Modellen år med den mest stjålne biler utvalg 1988-2003 og modellene er ikke alle sporty. Eldre biler

Den hotteste biler stjålet er eldre modeller som 1995 Honda Civic, 1991 Nissan Sentra og Honda Accord 1988 Toyota Pickup, 1989 Toyota Camry, 1994 Dodge Caravan og Chevy Full størrelse C /K 1500 Pickup og 1990 Acura Integra. Andre modeller er 2003 Dodge Ram Pickup og the1997 Ford F150-serien. Disse bilene er alle svært ettertraktet av tyver for sine deler.
Forsikring
p Hvis du eier en av bilene på listen, kan din forsikringspremie være høyere enn hvis du eier en bil som ikke er populær blant tyver. Forsikring priser er ofte bestemt av statistikken for høy tyveri risiko for bilen. Rabatter tilbys for kjøretøy som bruker anti-tyveri-enheter.
Varslingsutstyr

Du kan få en forsikring rabatt hvis du eier et kjøretøy på varm bil listen ved å installere varslingssystemer som alarmanlegg, brems låser, dekk låser og hjul låser. Å ha dekaler i vinduet av bilen vil også hindre tyveri. Laminert glass og vindu etsing vil hindre tyveri og gi en rabatt på forsikringen.
Deaktivere enheter

Bruk deaktivere enheter, for eksempel en kill switch, sikring avskåret eller en smart-tasten, for å hindre tyveri. Drivstoffet, tenning og begynte å deaktivere enheter vil hindre tyveri og la rabatter på forsikring priser.
Tracking Hardware

Bruk en tracking-enhet på kjøretøyet. Hvis bilen blir stjålet, kan overvåkingen bedrift eller politistasjonen spore det. Ved hjelp OnStar er bare en idé for sporing av et kjøretøy befinner seg etter at det har blitt stjålet. GPS-sporing enheter vil fungere godt hvis du ikke har OnStar overvåking.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78667.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende