Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan returnere en brukt bil i Indiana

Når det gjelder bilsalg, generelt sett, alle salg er endelige. Dette ble et problem når forbrukerne ville vite kjøpe en bil som hadde skjulte problemer med det, og deretter bli sittende fast med den dysfunksjonelle kjøretøy, også kjent som en "sitron". For å beskytte forbrukerne, ble en "Lemon Law" vedtatt for å beskytte forbrukerne mot skruppelløse forhandlere. Sitron lover varierer mye fra stat til stat. Som en siste utvei kan Indianas Lemon Law hjelpe du returnerer en brukt bil som du har kjøpt i delstaten Indiana hvis du oppfyller visse kriterier. Du trenger
Kjøretøy
Contract
Leieavtale
Vis flere instruksjoner
en

Gå til forhandleren eller individ der du kjøpte bilen. Forklar hvorfor du ønsker å returnere bilen, og spør om de er villige til å tillate deg å gjøre det. Du bør også skrive et brev, som beskriver hvorfor du ønsker å returnere bilen, og sende den til forhandleren eller individuelle rekommandert. Sett av tid for et svar.
2

Finn ut om bilen er dekket under garantien hvis forhandleren nekter å ta bilen tilbake. Garantier kan variere mye, og noen tillater reparasjonskostnader og andre lar deg returnere bilen før eller etter en viss tid. Denne typen Bestemmelsen gjør returnere din bruktbil enkel.
3

Rapport kjøretøyet problemer til en autorisert forhandler servicesenter omgående, hvis du ikke klarer å komme til enighet med hensyn til retur bilen . I Indiana, som skal dekkes under Lemon Law du må ha kjøpt brukt bil i løpet av de siste 18 måneder fra en Indiana forhandler. Kjøretøyet kan ikke ha blitt kjøpt for videresalg eller fremleie, og må ha mindre enn 18.000 miles på den.
4

forsyne forhandleren mulighet til å reparere bilen. Ifølge Lemon Law, er giveren rett til å gjøre en totalt fire forsøk på å reparere bilen din. Sørg for å få en kvittering på eventuelle reparasjoner som er gjort på bilen din, og dokumentere eventuelle diskusjoner om kjøretøyet eller reparasjoner.
5

Send skriftlig melding til forhandleren for å la forhandleren vet at du trener din rettigheter i henhold til Indiana Lemon Law og ønsker å returnere bilen. På dette punktet har bilforhandler 30 dager til å godta bilen din, og kan enten erstatte kjøretøyet eller refundere pengene dine. Hvis dealeren ikke å gjøre dette, må du kanskje se en advokat til å sette i gang en prosess.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78774.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende