Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Definisjonen av Kelly Blue Book verdi

Kelly Blue Book (KBB) er en bil verdivurdering publikasjon som også er tilgjengelig på nettet, er ment å bistå forbrukere og selgere med å sette en pengeverdi på biler. The Kelly Blue Book var opprinnelig en en handel publikasjon brukes av auto industri innsidere, men til slutt den manuelle kom til forbrukermarkedet. Siden den gang har KBB blitt den mest kjente kjøretøy verdivurdering ressurs. KBB Verdi

KBB utgir kjøretøy verdier som er veiledende priser som forhandlere vil be om et kjøretøy basert på bilens merke, modell, kjørelengde, og andre viktige funksjoner. Mer nylig KBB utgir også verdier for foreslåtte privat fest detaljhandel spørre priser, for å hjelpe de som kjøper og selger biler privat. Den KBB verdi er ikke spikret, men snarere et anslag over hva prisforlangende av et kjøretøy ville være.
Misforståelser

KBB verdien er ofte skjønt av som en ganske nøyaktig anslag av verdien av en bil og i hovedsak behandle KBB verdi som virkelig salgspris på bilen. Dette er en uholdbar praksis men fordi KBB verdier er bare foreslått å spørre priser, ikke beregninger av de faktiske prisene som biler vil selge for. Faktisk salgspris av et kjøretøy vil trolig være mye lavere enn KBB verdi. For eksempel når selge en bolig, er den endelige salgsprisen svært sjelden så høy som den opprinnelige prisforlangende.
Forhandle

Kjøpe eller selge en bil kan være en vanskelig opplevelse for de som ikke liker å forhandle om priser. For disse typer mennesker, presenterer KBB verdi en enkel vei ut, siden selgeren vil nesten helt sikkert sitere KBB verdi og være villig til å selge den til den prisen. Mange bilkjøpere bare bukt den KBB verdi, enten for å unngå å forhandle, eller fordi de ikke vet bedre. Det er å foretrekke, men å la selgeren vet at du er klar over hvordan KBB verdien virker, og gjøre en rimelig mottilbud basert på faktiske salg prisene på lignende biler. Bare ved å vise at du vet KBB verdier ikke spikret vil sannsynligvis spare hundrevis av dollar.
Begrensninger

KBB verdier er også generelt begrenset til vanlige biler kjøpt for normale transportbehov. Spesialitet kjøretøy eller solfangeren biler vil trolig ikke ha KBB verdier som er nøyaktig, siden markedet for slike kjøretøyer kan variere basert på smak av noen få velstående kjøpere. Slike biler blir ofte solgt på auksjoner hvor de endelige salgspris er ukjent inntil bilen faktisk selger.
Andre hensyn

så nyttig som KBB verdiene er som en baseline estimat av detaljhandel verdi, for de som ønsker å kjøpe en ny bil, er det mer viktig å vite hva folk faktisk betaler for lignende kjøretøy. Som svar på brist av deres standard retail verdi anslag, viser KBB hjemmeside også en pris som indikerer, "hva forbrukerne faktisk betaler for dette kjøretøyet." Denne verdien er ofte en bedre pris guide enn den foreslåtte MSRP. Andre auto nettsteder, for eksempel Edmunds.com, har sin egen pris verktøy som hjelper kjøpere med å bestemme en god pris på biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78469.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende