Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan erstatte en gammel bil

Ifølge Crown Financial Ministries, kjøpe en bil med auto finansiering er normen i moderne samfunn, selv spare opp for å gjøre en kontant kjøp for en bil er den beste måten å erstatte en gammel bil. Erstatte en gammel bil hvis den er slitt ut og har en kjørelengde på over 200.000 miles for å redusere den totale kostnaden for vedlikehold og forsikring. Du trenger
En bil budsjett
Sparekonto
Liste over foretrukne erstatning biler
Vis flere instruksjoner
en

Avgjør om å kjøpe en brukt bil eller en ny bil for å erstatte den gamle bilen. Månedlige vedlikeholdskostnader for enten valg, inkludert reparasjoner, skatter, olje og gass, bør ikke overstige 15 prosent av netto månedlig inntekt.
2

Sett et mål prisklasse for den bilen du ønsker å kjøpe for å erstatte den gamle bilen. Vurdere din økonomiske evne.
3

Lag en liste over mulige erstatning biler innenfor målprisen. Søk online auto butikker for prisklasser av on-salg biler.
4

Vurdere verdien av den gamle bilen. Be om bilen verdivurdering fra auto-salg butikker eller online auto selskaper. Din gamle bil er en viktig faktor i budsjettet for en erstatning bil.
5

Lag et månedlig budsjett kategori dedikert til å kjøpe en bil for å erstatte den gamle bilen. Åpne en bankkonto med din lokale bank og spare penger til å kjøpe en bil.
6

Innskudd månedlige utbetalinger på din gamle bil-erstatning bankkonto. Tenk på din gamle bilens markedsverdi og hvor mye du må spare for å nå målrettede bil prisklasse.
7

Selg den gamle bilen og legge penger til besparelser i den gamle bilen-erstatning konto.
8

kjøpe en bil for å erstatte den gamle bilen fra listen over foretrukne kjøretøy. Foreta kontant betaling med beløpet i den gamle bilen-erstatning sparekonto.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78884.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende