Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Factor Avskrivninger inn i en ny bil kjøp

Factoring svekkelsen av en ny bil kan være svært viktig for å bestemme verdien av kjøretøyet overall. Mens avskrivninger er ikke det samme som videresalg verdi, kan det være mer viktig fordi den uttrykker det beløpet som det koster å eie bilen for en lang periode. Du trenger
Kalkulator
Blyant /penn
Notepad
Vis flere instruksjoner
Formel for lineær avskrivning
en p Det er en formelen til avskrivninger: SL = C /L, eller Rett Linje = Cost /Liv. Det finnes andre typer beregninger av nedskrivning, men dette er den enkleste. Skriv denne formelen ned.
2

Fyll i variablene. Kostnader bør tilsvare den opprinnelige kostnaden for bilen, eksklusive avgifter og andre avgifter. Livet skal være den forventede eierskap tid. Du bør være rimelig med dette nummeret.
3

Del opprinnelige kostnaden for bilen ved forventet levealder av kjøretøyet. Dette vil gi en svekkelse beløp.
4

Trekk avskrivninger beløp fra kostnaden av kjøretøyet for den faktiske verdien av bilen på slutten av det første året. Ta dette tallet og trekke fra samme beløp for å finne den faktiske verdien av bilen på slutten av det andre året. Dette kan gjentas så ofte som nødvendig eller ønsket.
5

Bruk denne metoden for å finne ut om bilen er verdt å reparere eller, når du kjøper et kjøretøy, for å finne den sanne verdien av kjøretøyet over tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78434.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende