Hvordan programmere en Acura Tl Keyless Entry

Acura TL keyless entry system er bruker-programmerbar i 1997-2006 modeller. På 2007 og nyere modeller, må fjernkontroller programmeres til forhandleren. En arbeidsgruppe fjernkontrollen er ikke nødvendig å gå inn i senderen programmeringsmodus, i motsetning til på mange andre biler. Bruke en ekte Acura nøkkel fob for programmeringen, vil du være i stand til å matche opp non-fabrikken sendere. Hver handling må være avsluttet innen fire sekunder av den forrige handlingen, eller prosedyren må gjentas. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen, lukke dørene og slå din nøkkel til "On" (denne stillingen er merket "II" på tenningen din). Raskt trykk "Lock" på fjernkontrollen du ønsker å programmere, og slå av tenningen for å "låse" (merket "0").
2

Slå tenningen tilbake til "On . "Raskt trykk" Lock "på samme fjernkontroll. Vri tenningen til "Lock", og deretter slå den tilbake til "On".
3

Trykk "Lock" på samme fjernkontroll. Vri tenningen til "Lock", og deretter slå den tilbake til "On". Du vil høre dører låsen, og låser. Dette signaliserer at du er i senderen programmeringsmodus. Hvis dørene ikke låse, gjenta hele prosessen, vier oppmerksomhet til tiden mellom hver handling.
4

Trykk "Lock" igjen på samme fjernkontroll. Du vil høre dørlåser engasjere seg, så løsner for å bekrefte at fjernkontrollen er programmert. Trykk på "Lock" på hver ekstra fjernkontroll du vil programmere. Når du er ferdig, vri om nøkkelen for å "låse".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95281.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger