Slik installerer en Yakima Bike Rack

Yakima gjør taket, strap-on, stikk og truck-baserte sykkelstativ. Yakima anbefaler å bruke taket som stativet. Taket er et godt utgangspunkt hvis du har en stor, solid tak. Sykkelstativ monterer på tårn og sprosser, som du kanskje allerede har. Yakima kan levere tårn og sprosser hvis taket ikke har noen pre-installert utstyr. Yakima High Roller er en hvis de mest populære stativer, og kan monteres på rund eller firkantet sprosser. Instruksjoner
en

Fest snap-rundt festes oppå foran og bak sprosser. Løft begge bøylene --- stykket forhjulet vil sette inn når stativet er installert.
2

Fjern bunnplaten dekselet ved å trykke på sidene og løfte å eksponere skruehullene. Plasser mount hvor som helst på sprosser. Sett de korte bunnplate bolter gjennom bunnen av snap-arounds og inn grunnplatene. Løst feste tommelhjulene.
3

Skyv hjulet skuffen bolten inn i bakenden av hjulet skuffen. Juster bolten i hullet og fest den med den medfølgende unbrakonøkkelen. Stram tommelhjulene og erstatte bunnplate dekker (de smekker på).
4

Fest hjulet stroppen. Den ene enden av stroppen går inn i sporet på den andre siden av hjulet skuffen. Den andre enden er fri.
5

Flytt stor bøyle fremover og åpne hjulet gripehåndtak. Det er på toppen av bøylen. Skyv hjulet grep til den matcher dine dekk. De dekkdimensjoner er merket på siden.
6

Hold liten bøyle og trykk på den røde knappen. Den lille bøyle vil ligge flatt. Du kan nå løfte sykkelen og plassere forhjulet inn i fronten bøyle.
7

Roll sykkelen fremover i skuffen og løft den lille bøyle opp for å hvile den mot dekket. Sentrum dekket i hjulet grep og stram justeringsratten --- det er under det lille bøyle. Strap bakhjulet til hjulet skuff ved hjelp av stropper du installerte i trinn 4.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95282.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger