Slik installerer en tilhengerfestet på en 1993 Geo Prism

The GEO navnet ble brukt av General Motors til å identifisere sine mindre tilbud som ble bygget av andre bilprodusenter. GEO Prism var en liten front-wheel-drive bilen som var tilgjengelig fra 1990 gjennom 1997 årsmodell. Den Prism var i utgangspunktet en ommerket Toyota Corolla. Den Prism hadde en Chevrolet navneskilt starter med 1998 årsmodell. En GEO Prism har evnen til å taue en liten trailer med installasjon av en trekkrok. Du trenger
Automotive ramper
bremseklosser
Socket satt
Skralle
Helper (valgfritt)
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

1.

Tilbake bilen på et sett av automotive ramper for å skape arbeidsrom under bak på bilen. Sett på parkeringsbremsen og blokker forhjulene. Hvis du foretrekker det, står jack på baksiden av bilen opp og støtte den på jack plassert under fundamentene jekkpunkter.
2

Slide under bak på bilen og finne fabrikken tie-down kroker montert på den indre overflate av hver ramme skinne bak den bakre støtfanger. Fjern de tre fabrikken 12 mm holdebolter fra festebraketter med en socket og skralle. Fjern tie-down hooks fra rammeskinnene og holde dem for senere installering i fremtiden, hvis det er ønskelig. Hopp over dette trinnet hvis bilen ikke binder ha ned kroker. Legg merke til at de gjengede hullene på rammeskinnene å godta tie ned boltene bør fortsatt være til stede av biler uten kroker
3

Skyv en flat skive og låseskive -. Følger med stikk installasjon hardware - på stikk beholde bolter. Sikre låseskiver er plassert ved siden av hodene på boltene.
4

Hev stikk i posisjon på undersiden av baksiden av bilen. Sikre stikk uavgjort bar røret er vendt mot baksiden av bilen. Har en hjelper holde stikk i posisjon, hvis det er ønskelig. Line opp monteringshullene på stikk monteringsflensene med hullene plassert tidligere på de innvendige flatene hver ramme rail.
5

tråden stikk beholde bolter gjennom stikk montering hull og inn i hullene i ramme. Stram boltene for hånd.
6

Place riktig størrelse på hylse på en momentnøkkel og stram stikk holdebolter til tetthet er angitt i stikk instruksjoner.
7 < p> Fjern bremseklosser og kjøre sakte av rampene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87221.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger