Slik Cure Supercharger Smell

Motorer utstyrt med superchargers vanligvis opererer ved høyere temperaturer, og dette noen ganger resulterer i tenning av drivstoff før gnisten er gitt. Kjent som detonasjon som hindrer den brennstoff i sylinderen fra å brenne ved en kontrollert hastighet og fører til en kant eller pinger lyden fra motoren. Den ukontrollerte brenne og tilhørende varme toppene vil svekkes vitale motordeler. Når detonasjon oppstår på upstroke av stemplene, det kalles pre-tenning, og kan ødelegge stempler og stenger. Detonasjon kan kureres med endringer i drivstoff, kjøling eller tenning timing. Instruksjoner
en

Bruk drivstoff som har en høyere oktan nivå. Økte nivåer oktan heve temperaturen ved hvilken drivstoffet antennes, samt gi en mer kontrollert brenne under forbrenning. Hvis bensintanken er full, legge en oktan booster, som er tilgjengelig i små mengder, inntil drivstofforbruk gjør påfylling med høyere oktan pumpe gass.
2

Installer en intercooler på kompressor din. Dette er den mest brukte enhet for styring av varme og detonasjon. Intercooler design og monteringsanvisning variere etter modell og kjøretøy søknad. Toppmontert og frontmontert modeller kan være luft-til-luft avkjølte, luft-til-væskekjølt eller en kombinasjon av begge. Intercooler er konstruert for spesifikke motor og kjøretøy programmer, så pass på å velge en som passer ditt kjøretøy.
3

Retard tenningen. Håndholdte eller faglig-stil ytelse tunere kan forsinke, eller forsinkelse, tenningen timing av motoren. Selv om dette kan hindre detonasjon, reduserer det også hestekrefter og fjerner ikke varmen, som er den primære årsaken til detonasjon. Du kan også angi en tenningsforsinkelse manuelt ved å justere timingen på drivstoff injisert og motorer med forgassere. Spesifikke tenning forsinkelsesmidler instruksjoner vil variere fra motor, merke og modell.
4

Installer en elektrisk vifte på radiatoren å trekke mer luft gjennom radiator for å kjøle motoren. Installasjon avhenger helt av fan og installasjon plassering, samt motor merke og modell. Du kan også installere en større radiator med større finner til å avgi mer varme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96504.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger