Hvordan legge til et ryggekamera

Mange ryggekamerabildene kits bruke de bakre lisens plate bolter for å holde kameraet på bilen. De kan også bruke hullet skapt av lisens plate lys ledninger å bære kamera ledninger inn i bilen. Hvis du er heldig, er det ingen boring å gjøre i det hele tatt fordi skjermen du feste på dashbordet og kameraet kommuniserer med hverandre trådløst. Bare litt komplisert delen er kabling kameraet inn i ryggelys krets for strøm og bytte. Du trenger
Ryggekamera kit
Nøkler
Skrutrekkere
Isolasjon tape
Wire strippere
Vis flere instruksjoner
en

Fest skjermen til en gunstig posisjon på dashbordet ved hjelp av den medfølgende borrelåsen. Gi dashbordet en tørke først med isopropanol pad som kommer i settet. Koble strømforsyningen inn i sigarettenneruttaket.
2

Fjern lisens plate bolter på baksiden av bilen og sette dem inn gjennom skruehullene i kameraet. Fjern plastdekselet fra lisensen plate lys --- vanligvis er det pries av med en flat skrutrekker. Bolt kameraet med lisens plate tilbake på bilen og kjøre kameraet ledningene inn gjennom lisens plate lys ledningsnett hull.
3

Fjern plastdekselet panel i bagasjerommet. Vær forsiktig så du ikke skader noen festeanordninger.
4

Kjør kabelen fra kameraet til ryggelys boliger i bagasjerommet. Koble den negative kabelen på bilens batteri i motorrommet. Stripe om en kvart tomme fra den svarte og røde ledninger som går til ryggelys pære. Pakk kameraet ledninger rundt Ryggelys ledninger. Match farge for farge. Seal med tape.
5

Bytt stammen plast panel og negative kabelen på bilbatteriet.
6

Test. Pass på at håndbrekket er på. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til tilbehøret posisjon. Ikke slå på motoren. Sett bilen i revers og sjekk ditt bilde. Juster retningen med Orientering knappen --- bildet bør speile bakspeilet aspektet;. Og vinkle kameraet ved å justere kameraets fat for beste bilde

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95280.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger