Hvordan Port Mopar Heads

Porting Mopar motor hoder er ikke bare et spørsmål om å gjøre alt inntak og eksport havner som store og glatt som mulig, omsorg må tas for å sikre maksimal lufthastighet, ikke bare luftstrøm, samtidig som at du ikke løpet porting og risiko vann jakke inntrenging. Mens en all-out race porting er best overlatt til profesjonelle, kan hjemmet mekaniker utføre en mild porting med grunnleggende luftverktøy. Du trenger selg Electric eller Luftdrevne vinkelsliper
Carbide Burr
inntakspakning
Eksos pakning
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Materialet på pakningen matche innsugningsportene med et inntak pakning som mal. Ved å sammenholde de innsugningsportene til formen og størrelsen på inntakspakning, vil du sikre at det er en jevn overgang av luftstrømmen inn i motoren hodet uten turbulens eller begrensninger skapt av en litt mindre hode innsugingsporter.
2

Fjern området fra pushrod klype området med dør jeksel. Inntak porter på en Mopar hodet vil begrense hvor de passerer pushrod. Du kan fjerne materiale fra dette området for å øke luftstrømmen.
3

Rengjør og åpne opp bollen områder under ventilsetene med dør jeksel. Rengjør eventuelle feil, ekstra materiale eller fremspring slik at hele omkretsen er glatt og jevn. Pass på å ikke skade ventilseter. Forme boller å matche ventilseter.
4

Fjern materiale rundt forbrenningskammeret å åpne opp forbrenningen området rundt ventilen dekselet for å forbedre forbrenningen. Hensyn må tas for å fjerne den samme mengden av materiale fra hver forbrenningskammeret for å beskytte mot inkonsekvent forbrenning mellom sylindrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87306.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger