Slik beskytter du License Plate Fra Theft

Identitetstyveri er et stort problem . Lisens plate tyveri er et eksempel på en kriminell stjele identiteten din . Lisens plate sikkerhet er viktig om du er hjemme, på jobb , eller ut med familien. Hvis platene blir stjålet og du ikke rapportere det med en gang , kan du ende opp med en mistenkt i en større forbrytelse . De fleste bilskilt og biler ikke kommer med innebygd sikkerhet for plater . Iverksette proaktive tiltak for å beskytte din lisens plate og holde identiteten sikker . Instruksjoner
en

Park bilen i et godt opplyst parkeringsplass i nærheten av andre biler. Unngå parkering i øde områder . Dette vil avskrekke kriminelle fra å tenke på å stjele dine plater . Det vil også øke sjansene for et vitne til alle som prøver å stjele dem .
2

Kjøp en spesiell skrue kit for din lisens plate. Disse settene inneholder skruer som bare kan installeres eller fjernes med et spesielt verktøy , som gjør platene nesten umulig å fjerne ved en kriminell . Det er også sett som inneholder dekorative plate rammer og skruer som fungerer på samme måte. Pakkene er tilgjengelig for kjøp hos din lokale automotive butikk .
3

Installer en bil alarm . Et sikkerhetssystem som høres et høyt varsel når kontakten er gjort med bilen vil bidra til å avskrekke kriminelle fra å stjele plater og /eller kjøretøyet . Din lokale automotive sikkerhet butikken vil være i stand til å hjelpe deg å velge riktig alarm for din bil og dine behov .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95078.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger