Slik konverterer 12V til 24V

De fleste bil, lastebil og båt elektriske systemer kjøres på 12 volt DC, men øker det til 24 kan ha noen klare fordeler. Økende spenning betyr redusert strøm, og som nåværende er den viktigste avgjørende faktor i ledninger størrelse, økende spenning betyr avtagende ledning størrelse. Dette betyr at doble spenning til 24 volt vil tillate deg å kjøre ledninger målere som er halvparten så stor (og kostnadene) av tradisjonelle 12-volts anlegg. Å gjøre denne konverteringen er en enkel oppgave, men kan kreve erstatning av dine elektriske belastninger. Du trenger:
To 12-volts batterier
Batteri kabler
Vis flere instruksjoner
en

montere to batterier så nær hverandre som mulig og sørge for at de er festet for å hindre bevegelse når bilen er i bevegelse.
2

Koble minuspolen på det første batteriet til bilens bakken. Du kan vanligvis gjøre dette ved å koble den motsatte enden av kabelen koblet til den negative terminalen til motor, girkasse eller chassis.
3

Koble plusspolen på det første batteriet til den negative terminalen på andre batteriet med en lengde på batteri kabling så kort som mulig for å oppnå denne sammenhengen.
4

Koble en lengde på batteri kabling til plusspolen på det andre batteriet, med den andre enden er koblet til startmotoren. Andre apparater kan også kobles til plusspolen på det andre batteriet også, som vil være å sette ut 24 volt, som når batteriene er koblet i serie deres spenning er lagt til, med sin kapasitet igjen det samme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87380.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger