Slik konverterer S13 til S13.4

S13 refererer til den første generasjonen av Nissan 240SX to dørs sports coupe produsert mellom 1989 og 1994. Denne modellen av 240SX har en firkantet støtfanger med pop up lykter, en distinkt karakteristisk i forhold til de andre generasjon kjøretøyer, S14. Andre generasjon støtfangere vises faste frontlykter og en forward profil som er mindre skrått, en estetikk som mange entusiaster finner mer behagelig. Dette har ført til en felles støtfanger konvertering mellom S13 eiere som ønsker å få en litt oppgradert utseende, kjent som S13.4. Du trenger:
S13.4 konvertering kit
S14 frontlykter
S14 hjørne lys
S14 støtfanger
pipenøkkel satt
Philips (cross-head) skrutrekker

Vis mer Instruksjoner
S13 Demontering
en

Finn de fire boltene mellom Hod og frontruten, to på hver side av panseret. Match kontakten til de fire boltene, deretter fjerne disse festene og ta hetten av.
2

Lås opp fender dekker kroker øverst, nederst og på siden av panelene. Dette er den delen av den fremre ende på motsatte sider av motorrommet. . Trekk panelet ut som ett stykke til venstre og ett stykke på høyre side av bilen
3

Finn de fender bolter: to i nærheten dørhengslene, to på sideveggene motorrommet, to under fenderen og tre nær fronten av fenderen. Bruk pipenøkkel til å fjerne alle de fender bolter å avinstallere.
4

Fjern boltene som fester de frontlyktene. Disse er synlige på toppen og siden av frontlys basen. Neste fjerne boltene som fester de frontlys parentes.
5

Fjern lyset casing på støtfangeren med en Philips skrutrekker. Tilgang til støtfanger klipp fra undersiden av bilen, deretter fjerne boltene som fester støtfangeren. Trekk støtfanger og dekselet uten bilen.
S13.4 Assembly
6

Fest fendere i S13.4 konvertering kit. Gjenbruke boltene som sikret de S13 fendere. Plasser "L" formede braketter mellom bilens chassis og fender, tråd bolten gjennom hullene og stram med skralle.
7

Installer frontlys parentes fra konvertering kit i mellomrommet bare under kanten av motorrommet. Dette er det samme stedet de originale frontlys parentes lø Deretter sitte på S14 frontlys i brakettene og stram med riktige bolter.
8

Skru inn Blinklys i tråden hullene på fendere. Koble til frontlykter og side lys til bilens elektriske ledningsnettet.
9

Bolt støtfanger braketter fra konvertering kit til chassis av bilen, deretter installere S14 støtfanger. Bolter er festet til chassiset, hvor de holdt den originale S13 støtfangeren på plass og til av tråden hull i parentes.
10

Bytt 240SX hette ved å koble boltene mellom hengslene og frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87607.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger