Slik fjerner Luftfilterenhet på en 2002 Ford Focus

Aksjen luftfilteret på en Ford Focus er konstruert for å ta inn luft fra utsiden av bilen og passerer det gjennom filteret, og deretter sende den videre til spjeldhus . Hvis du ønsker å forbedre ytelsen til motoren din ved å legge en kald luft inntak, er aksjen luftfilteret den første tingen å gå. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2002 Ford Focus, men prosessen er lik for andre Fokuserer også. Du trenger
Fastnøkkel satt
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn batteriet boksen i nedre høyre side av motorrommet. Trekk av plastdeksel med hendene. Unbolt minuspolen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel, så unbolt plusspolen.
2

Skru slangeklemmen som fester inntak slangen til luftfilteret med flatt skrujern. Trekk inntaket slangen bort fra sammenstillingen. Hvis du trenger ekstra klaring, trekk ut luftmassemåler sele med hendene.
3

Løsne den øverste halvdelen av luftfilteret å bruke hendene, og sett den til side. Ta av luftfilteret på denne tiden også.
4

Grip bunnen av luften boksen med begge hender og løfte den opp ordentlig. Det er holdt på plass med gummituter som kanskje ikke trekke fri umiddelbart. Hvis det er nødvendig, trekker boksen mot den ene siden av bilen, så den andre, arbeider gummitetningene ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95235.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger