Hvordan Tune en 2002 Audi A4

The 2002 Audi A4 (også kjent som B6 chassis) var den andre generasjonen A4. A4 er en svært populær modell som har bidratt sterkt til Audis renessanse det siste tiåret. Med solid tysk ingeniørkunst, kjekk tyske styling, valgfri Quattro firehjulsdrift og kraftige drivlinjer, er A4 også populær som grunnlag for en tuner bil. Det er mange selskaper som gjør deler og tilbehør til denne modellen, og det tar vel til ytelsesforbedringer. Du trenger
Socket sett og skralle
Open-fastnøkler
Specialized automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Lavere suspensjon for å forbedre A4 håndtering og utseende. Som de fleste biler, i original form A4 har en relativt høy bakkeklaring. Senking av suspensjon med stivere, lavere springer ut fra et selskap som Eibach og med ytelse sjokk vil gi betraktelig bedre A4 håndtering og gjøre det føles mye lettere og mer smidige. Du kan også installere coilovers, som kombinerer sjokket og våren i en justerbar enhet, selv om dette er dyrere alternativ.
2

Oppgrader hjul og dekk. Med unntak av den mer avanserte S modeller i Audi lineup, de fleste Audi-modellene kommer med relativt vanlig ute hjul. Med sine behersket linjer og enkel styling, vil A4 fordeler sterkt fra en større, mer aggressiv hjulet design. Du kan enten installere OEM-stil (Original Equipment Manufacturer) hjul fra en av S-modellene, eller du kan ettermarkedet. Et selskap som Tire Rack har et stort utvalg av felger som passer til A4, inkludert den stadig populære BBS. Montere bredere, lavere profil dekk på de nye hjulene for en stor forbedring i håndtering.
3

Tune motoren for mer kraft. Enten du har en V6 eller en 1.8T turbo A4, kan mer kraft være hadde fra motoren. De 1.8T kan produsere betydelig mer strøm enn det gjør på lager skjema. Begynn med et eksosanlegg og inntak, noe som vil gjøre din Audi sound bedre og gjøre mer makt. Derfra installere en modifisert ECU (Engine Control Unit), som vil innstille hvor mye luft, drivstoff og gnist motoren blir. Turboladede A4s spesielt vil dra nytte av den sistnevnte modifisering. Etter det, kan du installere større turboer, intercoolers, større drivstoff sprøytebrukere og andre oppgraderinger for å få stor effekt fra motoren.
4

Forbedre bremsekraft. Med mer kraft og kjøreegenskaper kommer behovet for økning retardasjon. Start her ved å installere flere prestasjonsorienterte pads og kryss-boret rotorer. Et sett med flettet stål bremseslanger vil gi et fastere pedal følelse. Hvis du ønsker å få mer ekstreme, installere en stor brems kit fra et selskap som Brembo. Mens det er ikke billig, men dette vil forbedre bremselengden ved å erstatte de lager komponenter med større kalippere og større diameter rotorer.
5

Oppgrader interiøret. Start med et sett av legert pedaler for mer grep og en tyngre legering girkule. Hvis du vil ha seter som vil holde deg på plass bedre under krappe svinger, erstatte lager seter med et par av rase bøtter fra Recaro. Ikke bare gjør disse ser flott ut, men de vil også redusere vekten på bilen din.
6

Endre utsiden. Selv om det ikke tar mye for å bedre A4 estetikk, en mer aggressiv front air dam og røkt blinklys og baklysene gå en lang vei å forbedre eksteriør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95234.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger