Hvordan Monter en bilens Flip Down Monitor

Tilpassing en bil DVD-spiller i bilen gjøres ved å installere en overhead DVD brakett der dome lys er installert. Prosessen krever fjerning av kuppelen lyset slik at du kan bruke stedet samt ledningene til makten DVD-spilleren. Det betyr at du ikke trenger å installere noen ledninger i bilen. Installasjonen bruker vanlige husholdning verktøy og tar en time å fullføre. Du trenger
Flat skrutrekker
Carpenters kniv
Drill med maskin springen borekronen
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1 < p> Monter en flat skrutrekker under basen av kuppelen lys og vri håndtaket en kvart omdreining for å løsne tilpasning av dome lys. Fortsett å gjøre dette mens du arbeider skrutrekkeren hele veien rundt kuppelen lys før den er løs nok til å bli fjernet for hånd. Trekk ut ledningsnett fra kuppelen lys og brette ledningene opp i taket hullet.
2

Hold støttebraketten opp til taket over hullet der kuppelen lyset var. Skjær headliner rundt braketten ved å spore rundt braketten med en snekker kniv. Fjern festet fra taket. Ta av og kast den avkappede headliner. Trekk ledningsnett ned fra taket og tre den gjennom åpningen i midten av braketten.
3

Hold braketten til taket der headliner er fjernet. Bruk en drill med en maskin springen bor til å bore totalt fire hull gjennom braketten, ett hull i hvert hjørne av braketten, og i taket.
4

Skru festeskruene gjennom braketten og inn i taket ved hjelp av en Phillips-skrutrekker. Plugg ledningsnett i DVD-spilleren. Skyv DVD-spiller på støttebraketten skyve den bakover til den låses på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95863.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger