Hva er en H rørs eksos brukes til?

An H eksosrøret har fått navnet sitt fra formen. Den har høyre og venstre hånd rør festet til et stativ. Den H-røret utgjør en del av en dobbel eksos-systemet. Som en del av dette systemet, hjelper H pipe for å holde bilmotoren trygt. Struktur

Ifølge Walker Supports "Eksos 101" artikkel, legger H røret vanligvis til enten en header rør eller en katalysator. Header rør samle avgassene fra hver sylinder i bilen, og henvise dem til H røret. Katalysatorer er avgasskontrollanordninger som reduserer motorens forurensing. H røret fungerer som en av de mellomliggende rør i et dobbelt eksosanlegg, bidrar til å filtrere utslipp og gasser borte fra forbrenning kamre i bilen din.
Formål

Ifølge Mopar Muscle Magazine artikkel om Dodge Challenger eksos, H rør hovedsak triks bilens doble eksos-systemet til å tro er det større. Rørets toarmet struktur sender overtrykk i gassen som fra den ene arm av røret til den andre. Den gjør dette når det ikke er noen eksos puls på den andre side, som bygger seg opp mer trykket i ledningen enn normalt. I en H pipe, motor gasser følger minste motstands vei (rett gjennom hvert rør arm) i stedet for å gå 90 grader gjennom hvert rør og inn i den andre halvparten av den doble eksosanlegget. H rørets toarmet system etterligner også din motorens sylinder banker og bidrar til å balansere dem, ifølge gate Directory hjemmeside. Dette er det som gjør at H røret en effektiv del av en dual eksosanlegg.
The X Pipe

Nyere biler med dobbel eksos systemer ofte har X-rør i stedet for H rør. Dette er fordi X rørets utforming er enklere enn den for H-røret. De to armene kan delta på ett sted, noe som reduserer støy og synkronisering av eksos puls både motorens banker i stedet for å veksle mellom dem.

Ifølge Mopar Magazine, H rør er effektive i dual eksosanlegg, men X rør bedre gassrespons tid og glatt eksos flyt. Dette endrer også støy fra den dype growl H røret produserer til et høyere og jevnere lyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95233.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger