Hvordan slår jeg av strømmen til sigarettenner i en Ford Ranger ?

The sigarettenneren i din Ford Ranger trekker strøm ut av bilens batteri når den lettere er engasjert . Men du kan aldri bruke lighter eller strøm port den er koblet til . På grunn av dette , kan det være lurt å slå av strømmen til sigarettenneren. For å gjøre så du har to forskjellige alternativer , som hver gir sin egen liste over fordeler og ulemper. Du trenger
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sigarettenneren fra lysere port i bilen. Dette hindrer lettere fra tegning strøm fra batteriet . Det åpner også porten opp for eventuelle vedlegg du ønsker å koble til (for eksempel telefon ladere ) .
2

Åpne bruksanvisningen og slå til området der sikringene er dekket. Se gjennom sikringen retningslinjene til du finner hva sikringen sender kraft til sigarettenneren .
3

Fjern sikringen for sigarettenneren . Du må kanskje nebbtang til å gjøre dette. Ulempen å fjerne sikringen er klokken og radioen er koblet til den samme kraften . Når sikringen er fjernet, vil de to ikke fungere før sikringen kobles til igjen.
4

Hold sikringen på et trygt sted (for eksempel hanskerommet ) i tilfelle du ønsker å koble til strøm til sigarettenneruttaket .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83793.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger