Slik installerer en Rooftop Carrier

Telt, soveposer, ryggsekker, leker, kofferter og redningsvester er bare noen av tingene kan folk ta med seg når de reiser. Problemet er at vanligvis er det ikke nok plass til folk, en og annen hund og alt utstyret inne i kjøretøyet. Det er der taket carrier kommer inn i bildet. Vanligvis utformet i en langstrakt form, bærere gi ekstra lasterom at vi alle trenger fra tid til annen. Du trenger
Trinn avføring
Takstativ installert
Vis flere instruksjoner
en

Plasser cartop transportør på kryss barer i fabrikken eller ettermarkedet takstativ . Senter bæreren slik at det er lik avstand fra stolpene til begge ender av transportøren. Sett buret nærmere en side av kjøretøyet, hvis ønskelig, for å gjøre lasting og lossing lettere.
2

Åpne Låseklemme som ligger på undersiden av bæreren. Skyv transportøren tilbake til klemmene fullt kontakte sprosser på alle fire poeng. Det vil typisk være to klemmer foran og to bak.
3

Åpne lokket til transportøren, slik at du kan få tilgang til de indre deler av støttemurer spakene. Skru justeringsskruen for å stramme motstand av innsiden spaken. Skyv spaken ned til det sikkert låses på plass. Skru ned beholde knappen for å koble den øverste spaken og bunn klemme sammen.
4

Fortsett å stramme og klinke de resterende tre tilknytningspunkter, å sørge for at hver og en er lukket med toppen låsene og bunn klemmer tilkoblet.
5

Legg transportør slik at vekten blir jevnt fordelt over, og fra foran til bak. Pakk elementer slik at de ikke vil være tilbøyelige til å skyve under kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84057.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger