Hva Jets skal bruke i en Edelbrock 1407 Performer 750

Edelbrock Automotive startet som en Los Angeles-verksted i 1934 og har vokst til en av de mest kjente ettermarkedet auto og motorsykkel deler produsenter i USA. Selskapet produserer prestasjonsfremmende topplokk, forgassere, super ladere, komplette motorer og motordeler for både gaten, spor og dra stripen, men selskapets mest populære produktene kan være forgassere. Forgassere er den tradisjonelle måten å konvertere væske bensin i en aerosolbeholder i forbrenningsmotorer. Edelbrock Carburetors

Edelbrock gjør to forgasser stiler for biler kalt Performer Series og Thunder Series. Selskapet bygger også Performer Series Marine Carburetors. Seks av de ni Performer Series automotive forgassere er street legal på de fleste biler. Modell 1400 er nesten identisk til midten av 1970-tallet General Motors forgassere og er street legal bare for biler produsert før 1980. To av forgassere er for biler som bare kan lovlig drives av veien eller på et spor.
1407 Performer 750

Model 1407, som er utformet for å passere 750 kubikkmeter luft per minutt inn en auto motor, er en høy ytelse, street legal forgasseren for motorer med forskyvninger av 350-502 kubikk tommer. Denne lette, aluminium forgasseren bruker enheter kalt måling stenger til overgangen mellom forgasser kretser. Kretser er omfanget av makt forbundet med en annen enhet som kalles forgasser jets. De måling stenger eliminere tilbakeslag og andre problemer forårsaket av overgangen fra en jet til en annen. Den 1407 også holder tune, eller forblir i tune, bedre enn konkurrerende forgassere.
Tuning en forgasser

dag, de fleste bensinmotorer bruker en datastyrt teknologi kalt Electronic Fuel Injection, eller EFI, for å kontrollere forstøving av bensinen. Forgassere er allment ansett for å være en foreldet teknologi. Men, er tiltrekningen av forgassere for auto-entusiaster deres relative enkelhet. Tuning en EFI krever en lap top datamaskin og programmering kompetanse til utilbørlig fabrikkinnstillinger som har blitt optimalisert for drivstoffeffektivitet, rolige og andre sosiale hensyn. Tuning en forgasser oppnås med enkle verktøy og vanligvis bare innebærer å justere motoren tomgang og lav hastighet gass-luft ratio og endre jets.
1407 Jets

Jets, bare oppgitt, er rør inne i forgasseren. Diameteren av rørene bestemmer mengden av gass som kan strømme gjennom dem, og slik at de i kraft av forholdet mellom gass og luft som eksploderer i en motor. Alle Edelbrock jetfly har en "120" prefikset og de tre siste sifrene i jet, minus 300, er den faktiske størrelsen på jet i tusendeler av en tomme. For eksempel er en Edelbrock "120-398" en dyse for en hvilken som helst Edelbrock forgasser som har en diameter på 0,098 tommer. Den 1407 anvender en primær stråle med en diameter på 0,113 tommer og en sekundær stråle med en diameter på 0,107 tommer. Tuning disse forgassere vanligvis innebærer bare å endre den primære jet, anbefaler Edelbrock en .107 tommers primær jet for svært magre låter, med et maksimum på luft og aminimum av bensin og 0,116 jet for rikere låter med en høyere prosentandel av gass i miksen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87541.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger