Ytelse oppgraderinger for en Porsche 944 Turbo

The Porsche 944 Turbo er en høy ytelse sportsbil fra Tyskland som ble solgt i USA 1986-1989. Den 944 Turbo, utpekt internt av Porsche som 951, ble drevet av en turboladet. Dens chassis plasserte firesylindret motor opp foran og var selvfølgelig rear-wheel-drive. Motoren produserte 217 hk fra standard 2,5-liters og 247 hk i 944 Turbo S forkledning. I dag er det 944 Turbo en brukt bil kjøp som gir god ytelse og håndtering for ikke mye penger. Dette er også en god modell å tune for mer ytelse. Motor

944 Turbo motor er et flott utgangspunkt for mer kraft og dreiemoment. Mens det er vanskelig å få mye kraft fra motorene som normalt pustende (non turbo) 944S bruk, er det mulig å få stor makt fra en turbomotor. En av de enkleste måtene å få mer makt er å installere en forestilling chip, noe som vil øke boost at aksjen turbo gjør. For å få mye mer makt installere en større turbo enhet som vil produsere mer boost enn beholdningen turbo. Etter at et sett av rørformede headere i stedet for lager eksosmanifolden og en større diameter eksos er gode oppgraderinger. Jo større turbo vil fungere bedre med større injektorer, mens en intercooler vil bekjempe varme suge og la motoren å produsere maks effekt oftere.
Fjæring og bremser

Den 944 bruker en enkel torsion bar setup for sin bakhjulsoppheng og en fjær og sjokk suspensjon foran. Du kan oppgradere de bakre torsjonsstag med større for bedre håndtering og installere stivere fjærer og ytelse sjokk på forsiden. Den største oppgraderingen er om installasjon av coilovers i alle fire hjørner, som kombinerer våren og sjokk i en justerbar enhet. Større anti-roll bars er en annen vanlig oppgradering. Den 944 aksjer bremser er ganske bra og kan dra nytte av kryss-boret rotorer og mer aggressive bremseklosser. Flettet stål bremseslanger vil gi et fastere pedal følelse.

Hjul og dekk

Når det gjelder oppgradering av 944 Turbo hjul, er det noen alternativer . Du kan bare installere seigere dekkene på lager hjul for en forestilling oppgradering. Hvis Turbo ikke har de større lager hjul, kan du installere 16-av-7 og 16-by-8-tommers fabrikken Fuchs legeringer. Eller du kan installere et sett av ettermarkedet hjul fra et selskap som BBS, Forgeline eller noen av de større antall selskaper som gjør Porsche hjul.
Interiør

Eiere av 944 også ofte oppgradere sine interiører. Hvis Turbo er sterkt modifisert, kan det være lurt å installere et sett av ettermarkedet racing seter fra et selskap som Sparco eller Recaro. Disse setene vil holde beboerne på plass mye bedre enn aksjen seter, særlig på racerbanen. En annen vanlig oppgraderingen er en bedre rattet. Du kan installere en fabrikk Porsche hjul slik som tre-eikers hjul som kom på 930S, eller du kan installere en ettermarkedet hjul som en MOMO, som krever bruk av en adapter. Andre innvendige oppgraderinger kan inkludere et sett av boret pedaler, en legering eller skinn girkule og et mer luksuriøst sett med gulvmatter som de fra Coco Mats.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95885.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger