Hvordan Reset Keyless Entry i en Ford Mustang 1995

Introdusert for 1965 årsmodell, har Ford Mustang siden blitt en av de mest kjente muskel bilmodeller. En del av fjerde generasjon Mustang biler, tilbød 1995 Ford Mustang et keyless entry system som en ekstra service. Noen ganger, etter at batteriet i bilen eller nøkkelfri adgang fjernkontrollen har blitt erstattet, vil fjernkontrollen ikke klarer å betjene bilens strøm sluser. Følg disse instruksjonene for å ha din keyless entry system å jobbe igjen på kort tid. Du trenger
Ford Mustang nøkkelen
22-gauge Byglingstråd
Keyless entry-fjernkontroller
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen sylinder av 1995 Ford Mustang og snu den til "Akk" tenningsstilling.
2

Finn programmering kontakten i venstre bakre kvartal panel av Ford Mustang. Se inne i programmering kontakten for å sikre at det er to metall pinnene
3

Bli med de to metall pinnene med en 22-gauge jumper wire;. Det Mustang strøm sluser vil automatisk syklus. Tillate metallpinnene å forbli tilkoblet mens tilbakestille keyless entry fjernkontrollen.
4

Trykk på en knapp på keyless entry fjernkontrollen for å tilbakestille det til Mustang din. Lytt for bilens kraft låser å sykle automatisk.
5

Slå Mustang tenningen til "Off" posisjon og ta ut nøkkelen. Vent til makten låser å sykle for å indikere at du er avslutter keyless entry ekstern programmering.
6

Fjern jumper wire fra de to programmering kontaktpinnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84715.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger